Σοφία Μουτίδου: «Με ξενέρωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου»

5087

Στην Σοφία Μουτίδου απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά τα όσα είπε η ηθοποιός στα social media για την Πλεύση Ελευθερίας.

«Η Ζωή μού ήταν λιγότερο ψεύτρα. Συνέβη όμως κάτι που με ξενέρωσε βαθιά και εκεί που ήταν να ψηφίσω τη Ζωή δεν ψήφισα ούτε τη Ζωή» είχε τονίσει χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός πριν από λίγα 24ωρα σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

«Τι ήταν αυτό που έκανε και με ξενέρωσε; Με ξενέρωσε το ότι την επόμενη μέρα από το βίντεό μου με πήρε τηλέφωνο η Ζωή και μου έκανε πρόταση να κατέβω μαζί της, λέγοντάς μου πόσο με θαυμάζει και πόσο με αγαπάει. Δεν αμφιβάλλω αλλά γιατί δεν το έκανε πιο πριν;

Γιατί δεν είπε: α αυτόν τον άνθρωπο τον θαυμάζω, τον βλέπω ενεργό και δυνατό, γιατί δεν του κάνω μία πρόταση; Γιατί μόλις έκανα το βίντεο να θέλει να κατέβω μαζί της. Ξεκ…ύλωσα».

Λίγες ημέρες αργότερα, λοιπόν, μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξήγησε πως «εντάξει, εγώ με την καρδιά μου της το πρότεινα. Δεν αλλάζει η άποψη μου. Είναι μια πολύ αξιόλογη καλλιτέχνης».

«Η αλήθεια είναι ότι και με φροντίζει ο σύντροφος μου και τον φροντίζω. Η ίδια ζωή είναι (σ.σ. για την viral εικόνα με την καρδιά) γιατί το κοινό στοιχείο είναι η αγάπη για τους ανθρώπους» συμπλήρωσε, επίσης, η πρόεδρος του κινήματος Πλεύση Ελέυθερίας στις δηλώσεις της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας