Σκιάθος-2.500 ευρώ μηνιαίως καλούνται να πληρώσουν για στέγαση γιατροί του Κέντρου-Υγείας!

616

Παράνοια, ασύδοτη κερδοσκοπία από τη μία και φυσικά , από την άλλη απόλυτη αδιαφορία από μια κυβέρνηση που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τέτοιες λεπτομέρειες , μπροστά στο τιτάνειο έργο του….εξοπλισμού των ουκρανοναζί!! 

Π.Δ.

Κι όμως είναι αληθινό! Στις 2.500 ευρώ το μήνα είναι το κόστος στέγασης για τους γιατρούς της 5ης ΥΠΕ που θα μετακινηθούν στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για να καλύψουν τα κενά την καλοκαιρινή περίοδο!

Τραγελαφική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κατάσταση αν δεν αφορούσε την υγεία και την ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών της Σκιάθου, αλλά και πολλών άλλων νησιών ειδικά το καλοκαίρι.

Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό, αλλά ούτε και τώρα το υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση δεν το λύνουν με αποτέλεσμα το πρόβλημα να φορτώνεται στους γιατρούς που μετακινούνται και που πέρα από τα σοβαρά κενά και τις ελλείψεις έχουν να αντιμετωπίσουν και τα πανάκριβα ενοίκια!

Δελτίο τύπου, ενημερώνοντας για το συγκεκριμένο ζήτημα, εξέδωσε η Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας αναφέροντας ότι της ζητήθηκε να καλύψει η ίδια τα στεγαστικά έξοδα των γιατρών. Στο δελτίο τύπου η Περιφερειακή Αρχή καταφεύγει σε …συστάσεις προς «τους επαγγελματίες και τους θεσμικούς εταίρους της περιοχής να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους, η οποία οδηγεί τόσο τους ίδιους όσο και το τουριστικό προϊόν της περιοχής σε μεγάλο κίνδυνο» ενώ αποφεύγει κάθε ίχνος κριτικής προς την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο.

ΠΗΓΗ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας