Σημαντική παράλειψη-Στην “παρέλαση” των ΛΟΑΤΚΙ+ στη Θεσ/νίκη ήταν και οι Ζ.Κωνσταντοπούλου και Κ.Νοτοπούλου

1141
Περήφανοι υποστηρικτές των νεοναζί του Κιέβου

Ζητούμε καθυστερημένα συγγνώμη για την παράλειψη. Στην “παρέλαση περηφάνιας των ΛΟΑΤΚΙ+ στη Θεσ/νίκη” με τα έντονα αντιαισθητικά και παρακμιακά φαινόμενα δεν έδωσαν ηγετικό παρόν μόνο το χαρακτηριστικό τρίο του πρέσβυ των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζωρτζ Τσούνη, του οικονομικού συμβούλου του πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη και του Θεσσαλονικιού, επικεφαλής της Pfizer (των εμβολίων κατά Covid-19 και των “ανομολόγητων παρενεργειών”), Άλμπερτ Μπουρλά, όπως γράψαμε σε σχόλιό μας στα κοκκινοπιπεράτα της Iskra. Παρούσες στην παρέλαση ήταν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου (από το ΣΥΡΙΖΑ).

Μπορούσαν άλλωστε να λείψουν από τον ωραίο αυτό κόσμο της “νέας αισθητικής” του μέλλοντος που αντιπροσώπευαν, τάχα, οι παρελαύνοντες και παρελαύνουσες!!! Αλίμονο όχι.

Υ.Γ. Οι ¨καθυστερημένοι” της στήλης ήξεραν μέχρι τώρα ότι η αστυνομία έκανε συνήθως συλλήψεις απ’ αυτούς που συμμετέχουν σε μια πορεία, διεκδικώντας τα δικαιώματά τους.

Τώρα οι συλλήψεις και οι διώξεις σημειώθηκαν εναντίον όσων διαμαρτύρονταν για το θέαμα των ΛΟΑΤΚΙ+. Αυτή η διαμαρτυρία δεν είναι υπερασπίσιμο δικαίωμα; Ή οι “δικαιωματιστές” της νέας εποχής είναι και οι εξουσιαστές του σήμερα και πολύ περισσότερο του αύριο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας