Σημαντικές δηλώσεις πριν από λίγο του εκπροσώπου της Χαμάς Αμπού Ομπάιντα

1296

– “Η αντίσταση έχει στοχεύσει και έχει καταστρέψει μερικώς ή πλήρως 20 ισραηλινά στρατιωτικά οχήματα τις τελευταίες 48 ώρες.

– Οι κατοχικές δυνάμεις βρίσκονται στο βεληνεκές των χτυπημάτων των όπλων μας σε κάθε τους βήμα.

– Υπήρξαν προσπάθειες με τη μεσολάβηση του Κατάρ για την απελευθέρωση των παιδιών και των γυναικών κρατουμένων με αντάλλαγμα όλα τα Παλαιστινιακά παιδιά (200) και τις γυναίκες (70) από τις ισραηλινές φυλακές.

– Ο εχθρός έχει ζητήσει την απελευθέρωση 100 γυναικών κρατουμένων από τη Λωρίδα της Γάζας. Ανακοινώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να απελευθερώσουμε 50 γυναίκες μέσα σε 5 ημέρες εκεχειρίας και μέχρι 70 μέχρι το τέλος της εκεχειρίας λόγω των κρατουμένων που κρατούνται από διάφορες παρατάξεις της αντίστασης.

– Οι όροι μας για την εκεχειρία είναι η πλήρης κατάπαυση του πυρός και η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε όλους τους ανθρώπους μας σε ολόκληρη τη Λωρίδα της Γάζας.

– Ο εχθρός εξακολουθεί να κωλυσιεργεί και να αποφεύγει αυτό το καθήκον, και να διακινδυνεύει όχι μόνο τη ζωή των Παλαιστινίων πολιτών, αλλά και των δικών του κρατουμένων- η γυναίκα κρατούμενη Fa’ol Asiani, η οποία είχε φυλακιστεί ζωντανή και είχε απευθύνει μια έκκληση για να απελευθερωθεί στην αρχή του πολέμου, σκοτώθηκε από τους βομβαρδισμούς του εχθρού πριν από μέρες.

– Προειδοποιούμε τον εχθρό και όποιον ενδιαφέρεται για τις ζωές των κρατουμένων: οι συνεχείς βομβαρδισμοί θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο κάθε ώρα που περνάει.

– Προς τους μάρτυρες και το λαό μας: θα μείνετε αθάνατοι στην ιστορία ως οι μεγαλύτεροι μάρτυρες στις ιερότερες μάχες της εποχής τους. Υμνούμε αυτή τη μεγάλη τιμή και όλοι όσοι παρακολουθούν αυτά τα βασανιστήρια του λαού μας θα ντρέπονται και θα ντρέπονται.

-Η νίκη απέχει μια ώρα υπομονής.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας