Σεισμική Πληροφορία: Ρώσοι συνέλαβαν αμερικανό ναύαρχο(ε.α) στο Azovstal

2012

Ισχυρισμός “βόμβα” διαρρέεται στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας Abdullah Ağar έκανε δήλωση σχετικά με τον ισχυρισμό ότι ο ναύαρχος Eric Olson, ένας από τους πρώην διοικητές των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ, συνελήφθη από τους Ρώσους. Ο Ağar δήλωσε ότι αν αληθεύει ο ισχυρισμός ότι ο Αμερικανός ναύαρχος αιχμαλωτίστηκε, θα προκληθεί μεγάλος σάλος.

Ο Έρικ Θορ Όλσον είναι απόστρατος ναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών που υπηρέτησε για τελευταία φορά ως όγδοος Διοικητής της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ από τις 2 Ιουλίου 2007 έως τις 8 Αυγούστου 2011.

Ο Abdullah Ağar, ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας, μοιράστηκε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πληροφορία που βέβαια δεν έχει επιβεβαωθεί σχετικά με τον εν λόγω ισχυρισμό και έκανε αξιοσημείωτες δηλώσεις.

Περιγράφοντας τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας ως «πόλεμο των στρατηγών», ο Ağar είπε ότι εάν ο ισχυρισμός ότι ο ναύαρχος Έρικ Όλσον, ένας από τους πρώην διοικητές των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ, έχει αιχμαλωτιστεί, θα προκαλούσε μεγάλη αναταραχή.

Ο Ağar χρησιμοποίησε τις ακόλουθες εκφράσεις στην ανάρτησή του:

“Αν είναι αλήθεια, θα ακουστεί μεγάλος θόρυβος. Ο στρατηγός των ΗΠΑ αιχμαλωτίστηκε σε αντάλλαγμα για τους δολοφονημένους Ρώσους στρατηγούς! Ένας πλήρης πόλεμος στρατηγών! Είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Ο ναύαρχος Έρικ Όλσον, ένας από τους πρώην διοικητές των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ, αιχμαλωτίστηκε από τους Ρώσους στο χαλυβουργείο Αζόφ στην Ουκρανία” 

 

Δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη δήλωση σχετικά με την υποτιθέμενη σύλληψη του ναύαρχου Έρικ Όλσον.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα αντίστοιχη πληροφορία υπήρξε και για Καναδό ανώτατο αξιωματικό 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας