Σε απόγνωση συμπολίτες μας-Γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει-Funds της έπαιρναν το σπίτι!!!

561

Όλες οι τράπεζες, πρόσφατα η τράπεζα Πειραιώς και ακολουθεί και το τελευταίο κομμάτι της Εθνικής, πέρασαν κοψοχρονιά στα κοράκια των funds – Τα τελευταία μέσα στην κρίση έχουν λυσσάξει για ακίνητα προκειμένου να καλύψουν τις ανοικτές θέσεις τους – Από δω και το όργιο αρπαγής ακινήτων που δε λογαριάζει τίποτα, φτώχεια, παιδιά, αναπήρους, υπερήλικες!!! Γι αυτό και όχι μόνο η καταδίκη Λαφαζάνη σε 18 μήνες και ακολουθούν και άλλες. Δεν το βάζουμε, όμως, κάτω. Δεν θα περάσουν! No passaran. και το εννοούμε.

Σε απόγνωση οδηγούν τους Έλληνες πολίτες τα ξένα funds τα οποία πλειστηριάζουν τα σπίτια τους αναγκάζοντάς τους σε απελπισμένες πράξεις.

Μια γυναίκα στην περιοχή του Βύρωνα που απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή της μετά από έξωση που δέχθηκε καθώς δεν αδυνατούσε να αποπληρώσει το δάνειο της το οποίο ήταν σε ελβετικά φράγκα.

Συνολικά επρόκειτο για χρέος 50.000 ευρώ και η γυναίκα ήταν άνεργη.

Στο σημείο έσπευσαν διαπραγματευτές της Αστυνομίας για να συνομιλήσουν με την γυναίκα και να την αποτρέψουν να βάλει τέλος στη ζωή της.

Έπειτα από συνομιλίες, οι αστυνομικοί μετακινήθηκαν από το σημείο και η γυναίκα που απειλούσε να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού της, επέστρεψε μέσα στο διαμέρισμά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας