Ρώσος ειδικός: Κάθε 75-χρόνια, η ιστορία επαναλαμβάνεται…Η Ρωσία ”καταδικασμένη” να κερδίσει!

1126
Ρώσος ειδικός: Κάθε 75-χρόνια

”Για να έχουμε έναν απολογισμό του τι συμβαίνει σήμερα και του τι θα συμβεί στο μέλλον, πρέπει να κοιτάξουμε στο παρελθόν

Για να έχουμε έναν απολογισμό του τι συμβαίνει σήμερα και του τι θα συμβεί στο μέλλον, πρέπει να κοιτάξουμε στο παρελθόν. Αυτό ανακοινώθηκε στον ”αέρα” του προγράμματος “Ο χρόνος θα δείξει” με τον Artem Sheinin , Vitaly Tretyakov, κοσμήτορα της σχολής της Ανώτατης Σχολής Τηλεόρασης του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας με το όνομα M.V. Lomonosov.

«Τι είναι ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος; Αυτή είναι η τότε Ευρωπαϊκή Ένωση, που υπό την ηγεσία του Χίτλερ πήγε στην Ανατολή. Ποιος είχε κερδίσει; Εμείς Κερδίσαμε! Το κλειδί της μελλοντικής μας επιτυχίας, τόσο διαστημικής, επιστημονικής, όσο και των δυνατοτήτων ό,τι υπάρχει, βρίσκεται στη νίκη. Στη σημερινή νίκη. Όλα είναι ήδη προδιαγεγραμμένα.

Από την αρχή της επέκτασης του Χίτλερ, οι σύμμαχοι του αντιχιτλερικού συνασπισμού ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Και μέχρι το 1945, πόσες χώρες περιλαμβάνονταν σε αυτό; Δεκάδες πρώην σύμμαχοι του Τρίτου Ράιχ. Κάθε 75 χρόνια η ιστορία επαναλαμβάνεται, φυσικά με καινοτομίες και σύγχρονες τεχνολογίες, αλλά αν πάρουμε τη γενική διαμόρφωση, θα δούμε εκπληκτικές συμπτώσεις. Αυτή είναι η ιστορική μου αισιοδοξία, ρίξτε μια ματιά σε βιβλία ιστορίας και χάρτες», πιστεύει ο Tretyakov.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία είναι καταδικασμένη να κερδίσει: «Το ερώτημα είναι οι τακτικές και επιχειρησιακές αποφάσεις και πόσο σύντομα θα συμβεί αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας