Ρωσία: Δεν μας κυνηγάει τίποτα στην Ουκρανία-Θα πετύχουμε όλους τους στόχους

896

Ο ναζισμός πρέπει να εξαλειφθεί 100%, διαφορετικά θα σηκώσει κεφάλι είπε ο Petrushev

Την θέση πως η Ρωσία δεν κυνηγάει καμία προθεσμία στην Ουκρανία όσον αφορά την στρατιωτική της επιχείρηση διατύπωσε ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Nikolai Patrushev.
Σε δηλώσεις του στη ρωσική εφημερίδα «Argumenti I Fakti», ο Patrushev επισήμανε πως «δεν κυνηγάμε προθεσμίες».
«Ο ναζισμός πρέπει να εξαλειφθεί στο 100%, διαφορετικά σε λίγα χρόνια θα σηκώσει ξανά κεφάλι και θα έχει πιο άσχημη μορφή» υποστήριξε ο Patrushev, αναφέροντας πως η αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας είναι κύριος στόχος της ρωσικής επιχείρησης.
Ερωτηθείς σχετικά με τις επιφυλάξεις της Δύσης για την ύπαρξη νέο – ναζί στην Ουκρανία, ο Patrushev επισήμανε πως «οι Δυτικοί δεν θα βγάλουν τα «ροζ γυαλιά» τους μέχρι να δουν τους εγκληματίες Ουκρανούς στους δρόμους τους.

Το Buffalo

Ο Patrushev υπογράμμισε πως τέτοια φαινόμενα μπορεί να φανούν όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στις ΗΠΑ., ενώ έκανε αναφορά και στο πρόσφατο μακελειό στο Buffalo.
«Θα ήθελα να ρωτήσω τους Αμερικάνους ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός νεοναζί που πυροβολεί αμάχους σε ένα σούπερ μάρκετ και των μαχητών του Αζόφ που ταπείνωναν και κατέστρεφαν τους άμαχους του Donbass, μέρα με την ημέρα, χρόνο με τον χρόνο» υποστήριξε ο Patrushev.

Όλοι οι στόχοι θα επιτευχθούν

Όπως είπε ο Patrushev όλοι οι στόχοι που έχει θέσει ο πρόεδρος Putin για το Donbass θα επιτευχθούν.
«Όλοι οι στόχοι που έθεσε ο πρόεδρος Putin θα εκπληρωθούν.
Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, άλλωστε η αλήθεια, συμπεριλαμβανομένης και της ιστορικής αλήθειας, είναι με το μέρος μας» υπογράμμισε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Η μοίρα της Ουκρανίας

Επιπλέον, σημείωσε πως οι Ουκρανοί είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν τη μοίρα της χώρας τους.
«Η Ρωσία ποτέ δεν έλεγξε την μοίρα κυρίαρχων δυνάμεων.
Αντίθετα βοηθήσαμε κράτη να υπερασπιστούν την κυριαρχία τους.
Υποστηρίξαμε τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου τους.
Βοηθήσαμε επανειλημμένα τη Γαλλία…
Ήταν η ΕΣΣΔ που δεν επέτρεψε σε Βρετανούς και Αμερικάνους να διασπάσουν τη Γερμανία σε πολλά κράτη.
Είναι γνωστός ο αποφασιστικός ρόλος της Μόσχας στην ενοποίηση της Γερμανίας, στην οποία αντιτάχθηκαν περισσότερο από όλους οι Γάλλοι και οι Βρετανοί» υπογράμμισε ο Patrushev, κατηγορώντας τη Δύση ότι επιχειρεί να παραπληροφορήσει την κοινή γνώμη για τον ιστορικό ρόλο της Ρωσίας.

Μαριονέτα ο Zelensky

Ο Patrushev είπε πως αν η Ουκρανία είχε παραμείνει ανεξάρτητο κράτος και δεν διοικούνταν από το σημερινό καθεστώς – μαριονέτα της Δύσης που έχει εμμονή με την ένταξη στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, θα είχε προ πολλού εκδιώξει «τα κακά πνεύματα των Ναζί» από τη γη τους.
«Ήταν η ηγεσία της Ουκρανίας και το ΝΑΤΟ που οδήγησε σε αυτό το καταστροφικό σενάριο.
Το ιδανικό σενάριο για τη Βορειοατλαντική Συμμαχία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ είναι να σιγοκαίει μια ατελείωτη σύγκρουση στην χώρα» υπογράμμισε ο Patrushev, αναφέροντας πως η Δύση χρειάζεται την Ουκρανία ως αντίβαρο στη Ρωσία καθώς και ως πεδίο δοκιμών για την χρήση απαρχαιωμένων όπλων.

www.bankingnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας