ΠτΔ Αικ.Σακελλαροπούλου μετά ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή: «Είμαστε όλοι Ουκρανοί»!!!

728
ΠτΔ Αικ.Σακελλαροπούλου μετά ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή

Η ΠτΔ αγνόησε το γεγονός ότι στη Βουλή μίλησαν δυο μέλη του τάγματος Αζόφ, ως υπερασπιστές της Δημοκρατίας και Ελευθερίας!

Καθαρά υπέρ των Ουκρανών νεοναζί του Τάγματος Αζόφ τάχθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Α.Σακελλαροπούλου (τελικά αυτοί οι νεοναζί ή «νεοναζί», μόνο όταν είναι στην Ελλάδα, ενοχλούν…) καθώς αμέσως μετά την ομιλία του επικεφαλής του ουκρανικού καθεστώτος Β.Ζελένσκι ένιωσε την ανάγκη να δηλώσει «δεν χωρεί καμία δικαιολογία και αδράνεια. Σήμερα, είμαστε όλοι Ουκρανοί»!

Πάλι καλά που δεν έγραψε ότι «Είμαστε όλοι νεοναζί»

Στην ανάρτησή της στο Facebook η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν έδειξε να ενοχλείται καθόλου από την άρνηση αναφοράς του Β.Ζελένσκι στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ούτε στους χιλιάδες νεκρούς, αγνοούμενους, κακοποιηθέντες και άστεγους Κύπριους αδελφούς μας.

Απλά επιτέθηκε στην Ρωσία με την φράση «ρωσική βάναυση καταπάτηση κάθε κανόνα διεθνούς και ανθρωπιστικού δικαίου» και ζήτησε να στηρίξουμε το φιλο-νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου (όπως σαφέστατα προκύπτει ότι φιλοναζί είναι από την ανακοίνωση της ουκρανικής πρεσβείας).

Επικίνδυνη για την Ελλάδα η συγκεκριμένη κυρία. Δυστυχώς οι Έλληνες έχουν αρχίσει να πληρώνουν και θα πληρώσουν με πολύ πιο αιματηρό τρόπο την στάση της συγκεκριμένης, αλλά και γενικότερα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και όσους την στηρίζουν, όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και σε πολλά άλλα.

Τα δεινά που ακολουθούν θα είναι ανάλογα της πολιτικής μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας