Ψεύδη Zelensky ότι Ουκρανοί κατέλαβαν 1000τετρ.χλμ-Δραματικές απώλειες Ουκρανών σε Soledar, Siversk

1474
Ψεύδη Zelensky ότι Ουκρανοί κατέλαβαν

Ο αρχηγός της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov (Ραμζάν Καντίροφ) δήλωσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις υπέστησαν μεγάλες απώλειες καθώς πραγματοποίησαν «αυτοκτονικές» αντεπιθέσεις κοντά στο Soledar και Seversk

Σε ένα πόλεμο, μετράνε δύο πράγματα, τι πραγματικά συμβαίνει στο πεδίο της μάχης και η προπαγάνδα.
Όποιος επιτυγχάνει πρόοδο στο πεδίο της μάχης αλλά έχει κακή προπαγάνδα…εμφανίζεται στην διεθνή κοινή γνώμη… μετριότητα.
Η Ουκρανία λοιπόν και ο Πρόεδρος της Zelensky εδώ και καιρό επιδίδονται σε κλασικές τακτικές προπαγάνδας για να ενθαρρύνουν τον Ουκρανικό στρατό…
Ο Zelensky δήλωσε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 οι Ουκρανικές δυνάμεις στα νότια στην Kherson και στα Βόρεια στο Kharkiv και Izyum έχουν ανακαταλάβει 1.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα.
Ωστόσο τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι πέραν από τις αντεπιθέσεις των Ουκρανών στην Kherson στα νότια και στο Kharkiv που ούτως ή άλλως παρέμενε υπό ουκρανικό έλεγχο μετά την απόσυρση προ μηνών των ρωσικών δυνάμεων, δεν έχουν υπάρξει ουσιώδεις αλλαγές… αν και στο Kharkiv στην Βόρεια Ουκρανία, όντως οι Ουκρανοί έχουν ανακαταλάβει ορισμένα εδάφη που οι ρώσοι σκόπιμα έχουν εγκαταλείψει αφού έχουν αλλάξει την στρατηγική τους…
Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας και οι ρωσικές πηγές υποστήριξαν ότι οι ουκρανικές δυνάμεις υπέστησαν σημαντικές απώλειες κατά την αντεπίθεση και δεν διεξήγαγαν αντεπιθέσεις στην κατεύθυνση Mykolaiv-Kryvyi Rih στις 8 Σεπτεμβρίου.
Οι ουκρανικές αντεπιθέσεις στις Περιφέρειες Kherson και Kharkiv, υποστηρίχθηκαν από δυνάμεις πεζικού για να προχωρήσουν στη νότια Ουκρανία και πυροβολικό στην Περιφέρεια kharkiv.

Οι Ουκρανοί στρατιώτες αυτοκτονούν

Ο αρχηγός της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov (Ραμζάν Καντίροφ) δήλωσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις υπέστησαν μεγάλες απώλειες καθώς πραγματοποίησαν «αυτοκτονικές» αντεπιθέσεις κοντά στο Soledar και Seversk.
Οι Τσετσένοι μαχητές, μαζί με τις συμμαχικές δυνάμεις, συνεχίζουν την επίθεση κατά μήκος της γραμμής Soledar, Yakovlevka και Seversk.
Καταστράφηκε μεγάλη ποσότητα Ουκρανικού στρατιωτικού εξοπλισμού, ενώ δεκάδες ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν.
Επικαλούμενος τον Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Τσετσενίας, ο οποίος είναι ο διοικητής της ειδικής μονάδας Akhmat, Apta Alaudinov, είπε επίσης ότι με την ελπίδα να ανακτήσει χαμένες θέσεις, «η ουκρανική διοίκηση στέλνει αποσπάσματα στρατιωτών σε αποστολές αυτοκτονίας»
«Αυτή η εικόνα των στρατιωτών των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας να επιτίθενται απερίσκεπτα στις θέσεις της Ρωσίας έχει επαναληφθεί για τέταρτη ημέρα αλλά και πολλές φορές στο παρελθόν», αποκάλυψε ο Ramzan Kadyrov.
Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ότι η καταστροφή σε στρατιώτες που έχουν υποστεί η Ουκρανοί είναι πρωτοφανής.

Οι ουκρανοί χτυπούν τον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovskaya

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας έπληξαν την περιοχή του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya στην περιοχή Kherson στην Νότια Ουκρανία κοντά στην πόλη Novaya Kakhovka.
«Η Novaya Kakhovka βρίσκεται ξανά υπό βομβαρδισμό.
Η αντιπυραυλική άμυνα των ρωσικών δυνάμεων ενεργοποιήθηκε, εκτοξεύοντας πάνω από 10 πυραύλους.
Από το βράδυ της 28ης Αυγούστου, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις βομβαρδίζουν αρκετούς οικισμούς στην περιοχή της Kherson.

Οι Ουκρανοί διασπείρουν προπαγάνδα

Οι πόλεις Balakleya, Shevchenkovo στην περιοχή Kharkov δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Ουκρανίας
Επισημάνθηκε ότι η Ουκρανία απέτυχε να σπείρει τον πανικό ανακοινώνοντας σχέδια για επίθεση κατά θέσεων που έχουν καταλάβει οι ρώσοι στο Kharkiv στην Βόρεια Ουκρανία.
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δεν μπόρεσαν να πάρουν τον έλεγχο των πόλεων Balakleya και Shevchenkovo στην περιοχή Kharkiv.
Ούτε η Balakleya ούτε το Shevchenkovo έπεσαν στα χέρια της Ουκρανίας.
Οι Ουκρανοί ξεκίνησαν μια τεράστια προσπάθεια ανακατάληψης όχι καν προς το Shevchenkovo, αλλά προς την πόλη Kupyansk, αλλά αυτή η προσπάθεια κατέρρευσε.

Ωστόσο είναι ακριβές ότι οι πόλεις κοντά στο Kharkiv, η Balakleya και η πόλη Izyum υπέστησαν αδιάκοπους βομβαρδισμούς από τα ουκρανικά στρατεύματα.
Οι δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk ελέγχουν ορισμένες περιοχές στην περιοχή του Kharkiv, μεταξύ των οποίων είναι οι περιφερειακές διοικήσεις στο Volchansk, το Kupyansk και τον οικισμό Kozachya Lopan.
Ήδη οι Ρωσικές δυνάμεις κατέχουν το 20% της επικράτειας της περιοχής του Kharkiv.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας