Πρωτοφανής τουρκική πρόκληση: Μετέτρεψαν ορθόδοξο ναό στην Σμύρνη σε…ντισκοτέκ!

827

Σε μία πρωτοφανή πρόκληση προχώρησαν οι Τούρκοι καθώς ο δήμος της Σμύρνης, έδωσε άδεια για τη διεξαγωγή πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής μέσα στον Ορθόδοξο Ναό του Αγίου Βουκόλου!

Το πάρτι, που έγινε χθες, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην κοινότητα της Σμύρνης.

Ο συγκεκριμένος ναός, έχει ιστορική αξία, ενώ η ιδιοκτησία του ανήκει στον δήμο Σμύρνης. Επικρίσεις υπάρχουν και από τα τουρκικά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, καθώς ο δήμος Σμύρνης διοικείται από την αντιπολίτευση, δηλαδή από εκπροσώπους του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος.

Αυτό για να υπενθυμιστεί σε κάποιους στην Αθήνα που θεωρούν τους κεμαλικούς ως πιο «κατάλληλους» για την Ελλάδα, πως δεν θα άλλαζε τίποτε στην τουρκική εχθρική εξωτερική πολιτική και απεναντίας θα ήταν χειρότερα αν έπαιρναν την εξουσία από τους ερντογανικούς καθώς είναι τα αγαπημένα «παιδιά» των Δυτικών και ιδιαίτερα των Αμερικανών.

Αυτό σημαίνει πως οι  ΗΠΑ με χαρά θα τους έδιναν ανταλλάγματα εις βάρος της Ελλάδας προκειμένου να τους έχουν «χαρούμενους» και ικανοποιημένους.

Πολλές φορές έχει παραχωρηθεί ο χώρος στην Μητρόπολη Σμύρνης για λειτουργίες ενώ μέσα στην εκκλησία έχουν γίνει πολλές σοβαρές εκθέσεις, σε αντίθεση με τη χθεσινή βραδιά, που ο ιστορικός ναός μετατράπηκε σε χώρο διασκέδασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας