Προς εμφύλιο οι ΗΠΑ; Δήλωση του Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ για Τέξας

1069

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ Εξέφραξε την υποστήριξή του προς τον κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ:

“Το Τέξας έχει δίκιο. Αφού ο Μπάιντεν δεν ασφάλισε τα σύνορα οι πολιτείες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους. Σαν πρόεδρος, Θα βάλω τέλος μια για πάντα σε αυτή την ανθρωπιστική κρίση. Θα ασφαλίσω τα σύνορα και θα καταστρέψω το business model των καρτέλ των ναρκωτικών. Ένα κράτος χωρίς σύνορα δεν είναι κράτος.”

 

Η εξέλιξη αυτή έχει ενδιαφέρον επειδή ο Κένεντι απευθύνεται σε διαφορετικό ακροατήριο από αυτό του Τραμπ και των ρεπουμπλικάνων.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος ήταν αρχικά υπέρ των ανοιχτών συνόρων. Αφού επισκέφτηκε τα σύνορα και είδε με τα μάτια του την κατάσταση έκανε στροφή 180 μοιρών και πλέον υποστηρίζει τη φύλαξή τους.

Δυστυχώς δε δείχνει το ίδιο ανοιχτό πνεύμα στο μεσανατολικό. Υ απόλυτη υποστήριξη του γενοκτονικού κατοχικού καθεστώτος από μέρους του, είναι πιθανό να του στερήσει τη δυνατότητα να κερδίσει την προεδρία αφού το κομμάτι του πληθυσμού των ΗΠΑ που τον υποστηρίζει είναι και αυτό που είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένο για τη σκλαβιά των Παλαιστινίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας