Προέκυψε και νέος «κωλοτούμπας» στον ΣΥΡΙΖΑ της «δεύτερης μετάλλαξης»: Ο Σ.Κασσελάκης

1331

Όλοι/ες κάπου ακούσατε έκπληκτοι τον υπάλληλο ψ-κατηγορίας του Biden, του ιδρύματος Κίσινγκερ, της Goldman Sachs και πάει λέγοντας, νυν υποψήφιο για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στ.Κασσελάκη, να δεσμεύεται με στεντόρεια φωνή ότι θα «ξεδοντιάσει δικαστές και δημοσιογράφους»!

Αν τα θαύματα διαρκούν συνήθως, τρεις μέρες, οι εκπλήξεις Κασσελάκη δεν αντέχουν ούτε μια!

Την άλλη μέρα ο Στ. Κασσελάκης, έντρομος από την «αποκοτιά» του και τις αντιδράσεις, έσπευσε άρον – άρον να τα “μαζέψει” με γραπτή, παρακαλώ, δήλωσή του, που την επένδυσε, για να «καλυφθεί», με διάφορες φραστικές «τρακα-τρούκες» για γνωστές δικαστικές «παραλείψεις»

Με τη δήλωση, λοιπόν, αυτή ο Στ. Κασσελάκης ξέχασε το «ξεδόντιασμα» των δικαστών και για τους δημοσιογράφους, δεν το συζητάμε, το «ξεδόντιασμα» έπεσε στον Καιάδα!

Το «ξεδόντιασμα» του κ. Σ. Κασσελάκη αντικαταστάθηκε από τον ίδιο με την εξής γελοιότητα: «οι έντιμοι δικαστικοί θα ενισχυθούν από μας, προκειμένου να ασκούν απερίσκεπτα το λειτούργημά τους»! Σώπα, καλέ!

Αν ο μέντορας του Σ. Κασσελάκη, Αλ.Τσίπρας, άργησε κάπως να επιδίδεται στο σπορ της «κωλοτούμπας», ο πολύ κακός μαθητής και “προστατευόμενός” του, ξεκίνησε τις απροκάλυπτες κωλοτούμπες πριν ακόμα αναλάβει κάποιο αξίωμα. Σκεφθείτε τι θα επακολουθήσει αν εκλεγεί! Ο Αλ. Τσίπρας θα θεωρείται τότε ως πρωθυπουργός σπάνιας ειλικρίνειας!!!

Άρης Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας