Πρόεδρος Βενζινοπώλων Αττικής: “Με την βενζίνη κάποιοι ξεπλένουν χρήμα”

476

«Ξέρετε πόσες καταγγελίες έχουμε; – Για νοθεία»

Η βενζίνη είναι το βασικότερο αγαθό μαζί με το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό και το φαγητό.

Είναι δηλαδή κάτι από το οποίο οι σύγχρονοι πολίτες δεν μπορούν να αποχωριστούν.

Δεν ξέρουμε πως θα είναι τα πράγματα το 2236 στα… λατομεία του Τιτάνα, αλλά ακόμα χρησιμοποιούμε βενζίνη για τις μεταφορές μας.

Σαν τέτοιο αγαθό πίσω από αυτό κρύβονται και άλλα πράγματα όπως το «ξέπλυμα χρήματος» για το οποίο έκανε λόγο η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα αναφερόμενη στις πολύ υψηλές τιμές της βενζίνης οι οποίες ανεβαίνουν συνεχώς.

«Στα 2,19 τιμή, την είδα και εγώ χθες. Εγώ δεν θα πέρναγα από το πεζοδρόμιο. Μα τι λέτε τώρα; 2,21 αγοράζουμε και 2,19 πουλάμε; Κάτι δεν πάει καλά», είπε η κυρία Ζάγκα προσθέτοντας πως «κάτι περίεργο (συμβαίνει), δεν ξέρω».

Σύμφωνα με την ίδια, η οποία μίλησε στον ΣΚΑΪ, η βενζίνη αγοράζεται με πάνω από 2,21 και «σήμερα η καλύτερη τιμή είναι 2,35» και ρώτησε «ξέρετε πόσες καταγγελίες έχουμε; Για νοθεία (…)».

«Είναι κοινό μυστικό ότι η βενζίνη από κοινωνικό αγαθό έχει γίνει είδος πολυτελείας. Δεν είμαστε τώρα η τρίτη πιο ακριβή χώρα στην αμόλυβδη» είπε στη συνέχεια, ενώ μετά προχώρησε σε καταγγελίες.

«Επειδή είμαι στην αγορά, στην καθημερινότητα, ξέρω τη θέση του βενζινοπώλη. Δεν ξέρω και δεν θέλω με τίποτα να κατανοήσω τη θέση όλων αυτών που έχουν μπει στα πρατήρια και έχουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πρατηρίων που ξεπλένουν χρήματα. Αυτοί οι τύποι θέλουν μόνο να ξεπλύνουν» είπε.

Όπως είπε μαφία υπάρχει και στα βενζινάδικα αναφερόμενη στα διάφορα «ατυχήματα» που συμβαίνουν κατά καιρούς σε βενζινάδικα: «Ο πρόεδρος, ο κ. Κιούσης της ομοσπονδίας, πριν 4-5 χρόνια έφαγε τη βόμβα και διαλύθηκε το μαγαζί του. Ο άλλος στη Θεσσαλονίκη, τον “θέρισαν”. Τώρα είναι η σειρά μου; Αυτά είναι προειδοποιήσεις να κλείσουμε το στόμα μας και να μην μιλάμε. Εγώ παρόλα αυτά μιλάω και λέω στην κυβέρνηση να μας καλέσει να μιλήσουμε, έχουμε πολλές προτάσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας