“Πράκτορας” και “χρηματοδοτούμενος” από Ρωσία όποιος κατηγορεί ΗΠΑ-ΝΑΤΟ για την Ουκρανία

1296

Ποτέ μέχρι σήμερα πρώην υπουργός, με πέντε υπουργεία, δεν έχει υποστεί απηνείς δικαστικές διώξεις με το μισό ποινικό κώδικα, εκπορευόμενες μάλιστα από τις κυβερνήσεις και το κατεστημένο πολιτικό σύστημα.

Δικαστικές διώξεις για παρεμπόδιση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, με τις σχετικές δίκες συνεχώς να αναβάλλονται, ώστε ο Λαφαζάνης, γιατί για αυτόν πρόκειται, να είναι οιωνεί κατηγορούμενος, αντί να βρίσκεται στο σκαμνί σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο για την καταλήστευση, την χρεοκοπία και την καταστροφή της χώρας.

Το χειρότερο, όμως, δεν είναι αυτό.

Το χειρότερο είναι ότι για πρώτη φορά στα χρονικά της χώρας, ένας πολιτικός και στην περίπτωσή μας πάλι ο Παν. Λαφαζάνης, χαρακτηρίζεται ανοικτά από ραδιοφώνου “πράκτορας ξένης δύναμης” (της Ρωσίας) (!), καταγγέλλεται ότι “χρηματοδοτείται από τη Ρωσική πρεσβεία”(!) και καλείται από ραδιοφώνου ο “εισαγγελέας να του ασκήσει ποινική δίωξη”(!), ενώ απειλείται και προειδοποιείται ανοικτά ότι “έχει άγνοια κινδύνου”(!).

Κινδύνου για ποιο και γιατί και κυρίως σε τι αφορά αυτός ο κίνδυνος;

Το θέμα δεν είναι ποιος εκφώνησε αυτές τις πρωτοφανείς χωρίς το παραμικρό στοιχείο, καταγγελίες κατά του Λαφαζάνη από ραδιόφωνο της Κρήτης απόντος του “κατηγορουμένου” και με μόνο λόγο τις απόψεις του ότι τον πόλεμο στην Ουκρανία τον προκάλεσαν ΗΠΑ και ΝΑΤΟ και όχι η Ρωσία.

Το μέγα όμως θέμα είναι άλλο. Είναι ότι κανένας από τα ΜΜΕ, από την κυβέρνηση και τα κόμματα, των αριστερών συμπεριλαμβανομένων, δεν αντέδρασε απέναντι στη φασιστική επίθεση, ενώ θα έπρεπε να είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες.

Που βαδίζουμε είναι φανερό. Η φτωχοποίηση και εξαθλίωση της κοινωνίας, το ξεπούλημα η αποικιοποίηση και ο ακρωτηριασμός της χώρας, θα συνοδευτούν και με νέα πολιτική ήθη. Νέα ήθη όπου τα ανώμαλα μετεμφυλιακά χρόνια θα μοιάζουν με παράδεισο!!!

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας