Πούτιν-Αντί για τη Ρωσία, η Δύση χρειάζεται έναν εξαρτημένο-ετοιμοθάνατο χώρο

2460
Αποσπάσματα από την ομιλία Πούτιν

ΜΟΣΧΑ, 29 Φεβρουαρίου. /TASS/. Η Δύση θα ήθελε να δει έναν εξαρτημένο, ετοιμοθάνατο χώρο στη θέση της Ρωσίας. Αυτό ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο μήνυμά του προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση.

«Η λεγόμενη Δύση, με τις αποικιακές της συνήθειες, τη συνήθεια της να υποκινεί εθνικές συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο, επιδιώκει όχι μόνο να περιορίσει την ανάπτυξή μας. Αντί για τη Ρωσία, χρειάζονται έναν εξαρτημένο, ξεθωριασμένο, νεκρό χώρο όπου μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν ,”  είπε. 

Χωρίς μια κυρίαρχη, ισχυρή Ρωσία, καμία μόνιμη παγκόσμια τάξη δεν είναι δυνατή. Αυτό δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο μήνυμά του προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση.

“Ταυτόχρονα, θα τονίσω ξανά ότι νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό για όλους σήμερα. Χωρίς μια κυρίαρχη, ισχυρή Ρωσία, καμία μόνιμη παγκόσμια τάξη δεν είναι δυνατή”, είπε ο Πούτιν.

Η Ρωσία ξεπέρασε όλα τα κράτη της G7 όσον αφορά την οικονομική ανάπτυξη πέρυσι

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε ανοησίες τους ισχυρισμούς που προέρχονται από τη Δύση ότι η Ρωσία σχεδιάζει να επιτεθεί στην Ευρώπη. Αυτό δήλωσε στο μήνυμά του προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση.

“Η Δύση προκάλεσε μια σύγκρουση στην Ουκρανία, στη Μέση Ανατολή και σε άλλες περιοχές του κόσμου και συνεχίζει να λέει ψέματα. Τώρα, χωρίς καμία αμηχανία, λένε ότι η Ρωσία φέρεται να σκοπεύει να επιτεθεί στην Ευρώπη. Εσείς και εγώ καταλαβαίνουμε ότι λένε ανοησίες. », είπε ο πρόεδρος.

Η Ρωσία έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση, λέει ο Πούτιν στα μέλη του κοινοβουλίου.
Επιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία των Ρώσων υποστήριξε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση, η Δύση χρειάζεται έναν εξαρτημένο, ξεθωριασμένο, υπό εξαφάνιση χώρο όπου μπορεί κανείς να κάνει ό,τι θέλει.

Οι Ρώσοι μαζί θα υπερασπιστούν το δικαίωμά τους σε μια ειρηνική ζωή, θα καθορίσουν μόνοι τους την πορεία τους, πρόσθεσε ο πρόεδρος.
Η Ρωσία θα θυμάται πάντα τους πεσόντες ήρωές της, είπε ο Πούτιν, κηρύσσοντας ενός λεπτού σιγή στην ομιλία.

Η Ρωσία έχει αποδείξει την ικανότητά της να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις προκλήσεις που προκύπτουν

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ρώσων υποστηρίζει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση, είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο αποφασιστικός ρόλος στον δίκαιο αγώνα σήμερα ανήκει στους Ρώσους

Η αγάπη για την πατρίδα που εκφράζεται από τους Κριμαίους και τους κατοίκους των νέων περιοχών είναι πηγή υπερηφάνειας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας

Αξίες όπως η συμπόνια, η αμοιβαία υποστήριξη και η αλληλεγγύη κυριαρχούν στη ρωσική κοινωνία, δήλωσε

❗️Οι Ρώσοι στρατιωτικοί γνωρίζουν ότι ολόκληρο το έθνος στέκεται σταθερά στο πλευρό τους, ακόμα και όταν πολεμούν στα χαρακώματα – Πούτιν

Ολόκληρη η ρωσική οικονομία επέδειξε ευελιξία και σταθερότητα κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, τόνισε ο αρχηγός του κράτους της Ρωσίας

Πολλά πρώην μονοπώλια και στερεότυπα στην παγκόσμια οικονομία καταρρέουν αυτή τη στιγμή, λέει ο Πούτιν Το μερίδιο των χωρών BRICS στην παγκόσμια οικονομία, με βάση την ισοτιμία αγοραστικής δύναμης, προβλέπεται να αυξηθεί στο 36,6%, ενώ το μερίδιο των Big Seven θα μειωθεί στο 27,8%, σημείωσε ο Πούτιν. Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα νέο παγκόσμιο οικονομικό πλαίσιο βασισμένο σε τεχνολογία αιχμής, με επίκεντρο να είναι απαλλαγμένη από πολιτική επιρροή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας