Πενέλοπε Κρουζ-Ο λόγος που απαγορεύω στα παιδιά μου social-media και κινητά

742
Ο λόγος που απαγορεύω στα παιδιά μου

Η αγαπημένη ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ παντρεύτηκαν το 2010 στις Μπαχάμες και έναν χρόνο αργότερα απέκτησαν τον γιο τους ενώ το 2013 ήρθε στη ζωή η κόρη της.

Τα δύο παιδιά ο 11χρονος Λίο και η 9χρονη Λούνα, δεν μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να χρησιμοποιήσουν κινητά τηλέφωνα μέχρι να γίνουν τουλάχιστον 16.

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να τους απαγορεύσει τη χρήση τεχνολογίας, με την ηθοποιό να υποστηρίζει σε συνέντευξή της στην τηλεόραση πως θεωρεί την καινούργια τεχνολογία «ένα πείραμα» όσον αφορά την ανάπτυξη του εγκεφάλου.

«Υπάρχει κάτι που δεν βγάζει νόημα, και επηρεάζει κυρίως τις νεότερες γενιές. Νιώθω πραγματικά άσχημα για αυτούς που τώρα είναι έφηβοι. Ο κόσμος να κάνει κάποιου είδους πείραμα πάνω τους», ανέφερε η ηθοποιός.

Επιπλέον, σημείωσε ότι τα παιδιά εκτίθενται και δεν έχουν καμία προστασία.

«Καθώς ο εγκέφαλός τους αναπτύσσεται, δεν γνωρίζουμε τον τρόπο που επηρεάζονται, το πώς βλέπουν τον εαυτό τους, το πώς συνδέεται η έκθεσή τους με τον εκφοβισμό. Τόσο πολλά θέματα που δεν τα είχαμε εμείς στην παιδική μας ηλικία», ανέφερε και τόνισε ότι τα αφήνει να παρακολουθούν παιδικά προγράμματα και ταινίες.

«Έχω ζήσει απίστευτες στιγμές ευτυχίας από όταν ήμουν μικρό κορίτσι»τόνισε σχετικά με την μεγάλη οθόνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας