Πάτρα: Δικηγόροι έβαλαν λουκέτα στο Δικαστικό Μέγαρο–Αντιδρούν στο φορολογικό νομοσχέδιο

793

Λουκέτα σε όλες τις εισόδους του Δικαστικού Μεγάρου της Πάτρας, έβαλαν δικηγόροι ώστε να μην είναι δυνατή η είσοδος κανενός, αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς όπως υποστηρίζουν θα βάλει «ταφόπλακα» στα δικηγορικά τους γραφεία.

Οι δικηγόροι συγκεντρώθηκαν στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής στα Δικαστήρια, υλοποιώντας την απόφασή τους να βάλουν λουκέτο και να μην πραγματοποιηθεί καμία δίκη.

Όπως δήλωσε στο tempo24.news ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Θάνος Ζούπας, «είμαστε αποφασισμένοι να ακουστεί η φωνή μας, εάν δεν αποσυρθεί ο νέος φορολογικός νόμος κανείς μάχιμος δικηγόρος δεν θα μπορέσει να επιβιώσει».

Μέλη του συλλόγου βρίσκονται στις 4 εισόδους του κτηρίου και δεν θα επιτρέψουν μέχρι τις 15:00 να εισέλθει δικαστής, δικαστικός υπάλληλος, αλλά και πολίτες.

Τη συμπαράστασή του στην αγωνιστική κινητοποίηση έμπρακτα εξέφρασε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, Δημήτρης Μαρμούτας, που βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο.

Στην κινητοποίηση μάλιστα συμμετέχουν και οι οδηγοί ταξί, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα Δικαστήρια, δηλώνοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στους δικηγόρους.

ΠΗΓΗ DOCUMENTO

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας