Παλάτι χτίζει ο CEO της ΔΕΗ–Οι Έλληνες πληρώνουν το ακριβότερο ρεύμα

781
Παλάτι χτίζει ο CEO της ΔΕΗ

Mόνο ως προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η δήλωση στο Action24, της βουλευτού της ΝΔ, Άννας Καραμανλή για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση, ο οποίος όπως αποκάλυψαν οι εφημερίδες «κυριακάτικη δημοκρατία» και «δημοκρατία», χτίζει φαραωνικό παλάτι στη Τζια!

Είπε «χαλάλι του» την στιγμή που οι Έλληνες των μέτριων έως πενιχρών αποδοχών πληρώνουν το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη, ενώ τα νοικοκυριά έρχονται πλέον αντιμέτωπα με διακοπή της ηλεκτροδότησης εάν έχουν δύο απλήρωτους λογαριασμούς.

Ο «χρυσός» μάνατζερ της εταιρίας χτίζει βασιλικό ανάκτορο σε «φιλέτο» 8 στρεμμάτων, το κόστος του οποίου είναι αδιανόητα εξωφρενικό!

Πιο εξοργιστική όμως είναι η πλήρης κάλυψη της κυβέρνησης της ΝΔ στο Golden Boy της ΔΕΗ και εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως για παράδειγμα η απάντηση της Άννας Καραμανλής στο σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος τόνισε ότι είναι πρόκληση «η ανέγερση μιας πολυτελούς κατοικίας, όταν αμοίβεται το τελευταίο διάστημα με 360 χιλιάρικα το χρόνο».

«Χαλάλι του, χαλάλι του!» έσπευσε να απαντήσει η βουλευτής της ΝΔ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας