Π.Λαφαζάνης-“Δίκαιες οι διαμαρτυρίες των υγειονομικών σε αναστολή”-“Άγριες αποδοκιμασίες κατά της Μ.Γκάγκα”

916

Παν. Λαφαζάνης: “Χωρίς ντροπή κυβέρνηση και κατεστημένα κόμματα αποδοκίμασαν τις ειρηνικές διαμαρτυρίες των υγειονομικών σε αναστολή έξω από τα σπίτια κυβερνητικών υπευθύνων για την βάρβαρη μεταχείρισή τους. Αποτελεί τέλεια υποκρισία κάποιοι να δυσανασχετούν για την ενόχληση των οικογενειών κυβερνητικών αξιωματούχων και του ιδίου του πρωθυπουργού και να μην βγαίνουν έξω από τα ρούχα τους όταν άδικα και με πρωτοφανή αναλγησία η κυβέρνηση και τα κομματικά συνεταιράκια της στην αντιπολίτευση καταδικάζουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στην πείνα, την δυστυχία και την βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς τους.

Έλεος κύριοι υποκριτές που έχετε και το θράσος να στέλνετε στα δικαστήρια με βαριές κατηγορίες του μισού ποινικού κώδικα αξιοπρεπέστατους εργαζόμενους, που διεκδικούν ειρηνικά την αξιοπρέπειά τους και τη δυνατότητά τους να προσφέρουν στον ελληνικό λαό με ασφάλεια τις υπηρεσίες τους σε ένα Υγειονομικό Σύστημα που το έχετε διαλύσει και καταρρεύσει.

Εδώ και τώρα να γυρίσουν στις εργασίες τους οι υγειονομικοί. Κάθε μέρα που παραμένουν εκτός εργασίας απλήρωτοι εγκληματείτε και να γνωρίζετε ότι θα πληρώσετε ακριβά για την συνέχιση των άθλιων μεθόδων σας”.

Της επιφύλαξαν «θερμή» υποδοχή στην Μ. Γκάγκα στη Θεσσαλονίκη οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχτηκαν την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε αναστολή και αντιμετωπίζουν πλέον προβλήματα επιβίωσης αλλά και πολίτες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

Όταν η Μίνα Γκάγκα έφτασε στο νοσοκομείο, ξεκίνησαν να φωνάζουν συντονισμένα:  «Γκάγκα ντροπή σου πεινάνε συνάδελφοί σου» και «πάρτε πίσω τις αναστολές» ενώ κάποιοι από αυτούς χτυπούσαν τα τζάμια του νοσοκομείου όσο η κα Γκάγκα βρισκόταν μέσα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα βρίσκεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου εν όψει της διεξαγωγής άσκησης ετοιμότητας που αναμένεται να πραγματοποιηθεί. Σημειώνεται πως το ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, προχωρά σήμερα σε τρίωρη στάση εργασίας (12:00-15:00), αλλά και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας