Οξύνεται η σύγκρουση Βαγγ.Μαρινάκη-Κυρ.Μητσοτάκη-Παραιτήθηκαν οι υπουργοί Στ.Παπασταύρου -Γ.Μπρατάκος-Εκνευρισμένος ο πρωθυπουργός

1174

Εκτός εαυτού απώλεσε την ψυχραιμία του ο Κυρ.Μητσοτάκης . Βλέπει μπροστά του κατήφορο και οδυνηρά αδιέξοδα! 

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους. Κυβερνητικές πηγές σημείωναν ότι «η συμμετοχή τους σε μια κοινωνική εκδήλωση έστειλε λάθος μήνυμα».

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός όταν μπαίνοντας στη Βουλή ρωτήθηκε για το τι ακριβώς συνέβη,  αρκέστηκε να πει στα parapolitika.gr, «αυτά έχει η πολιτική, να ακούσετε την ομιλία μου».

Υπενθυμίζεται ότι χθες αποκαλύφθηκε πως οι δυο υπουργοί βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε στενού κύκλου κοινωνική εκδήλωση για τη γιορτή του, ενώ είχε προηγηθεί το δημοσίευμα του Βήματος για «μονταζιέρα στα Τέμπη» και οι ανακοινώσεις του Παύλου Μαρινάκη για «οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα» που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση και τη χώρα.

Αιχμηρή αναφορά στο δημοσίευμα έκανε χθες στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ σήμερα επανήλθε με συγκεκριμένο ερώτημα προς τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Σήμερα, στον Ant1 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι χθες «καταρρίφθηκε το επιχείρημα της ΝΔ ότι υπήρχε συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με «ΤΟ ΒΗΜΑ» αφού οι Υπουργοί της ΝΔ πίνανε ποτό το ίδιο βράδυ που βγήκε το δημοσίευμα, με αυτόν τον οποίο κατήγγελλαν! Μα τί καλοί άνθρωποι είναι στη ΝΔ!»

Ο δε Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τον Κ. Μητσοτάκη να απαντήσει στο ερώτημα: Τι δουλειά είχαν την Κυριακή το βράδυ οι δύο πιο στενοί του συνεργάτες (Παπασταύρου – Μπρατάκος) στο σπίτι του επιχειρηματία που κατηγορούν ως «οικονομικά συμφέροντα που θέλουν να μας ρίξουν»;

ΣΥΡΙΖΑ: Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη

Για μια ακόμη φορά πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Οι αναγκαστικές «παραιτήσεις» των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν τη διαπλοκή στην οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει βουτηχτεί. Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου. Καλή τύχη στους επόμενους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας