Ουκρανία: Βύθισε άλλο ένα πλοίο της Ρωσίας-Το περιπολικό σκάφος Sergey-Kotov

1496

Οι Ουκρανοί με θαλάσσια και εναέρια drones αλλά και με χρήση πυραύλων (ή όποιοι χειρίζονται τα οπλικά συστήματα) βύθισαν ένα ακόμα ρωσικό πλοίο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και συγκεκριμένα το περιπολικό Sergey Kotov, το οποίο είχε ενταχθεί σε υπηρεσία μόλις το 2022!

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε επίθεση και στην γέφυρα του Κερτς η οποία ήταν ανεπιτυχής.

Όπως αναφέρουν οι Ουκρανοί η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που θεωρείται αδύνατο το πλοίο να επισκευαστεί ξανά.

Για λόγους ασφαλείας έκλεισε η γέφυρα του Κερτς.

Κατά την ουκρανική επίθεση επλήγη και μια δεξαμενή καυσίμων.

Πάντως, ακόμα και ρωσικοί λογαριασμοί αναφέρουν ότι το πλοίο έχει χαθεί.

Δεν έχουν βρει λύσεις οι Ρώσοι για την αντιμετώπιση των ουκρανικών drones αν και αμφισβητείται πλέον κατά πόσο ο χειρισμός τους γίνεται από Oυκρανούς ή από Δυτικούς εν ενεργεία στρατιωτικούς, κάτι το οποίο άλλωστε αποκάλυψε ο ίδιος ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς.

Ο Όλαφ Σολτς με τις δηλώσεις του αυτές δικαιώνει την Μόσχα που ανέφερε πως σε πρόσφατα πλήγματά της σκοτώθηκαν στην Ουκρανία Γάλλοι στρατιώτες και όχι μισθοφόροι.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα η Mαργαρίτα Σιμονιάν, διευθύντρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT, όλο το περιεχόμενο της συνομιλίας Γερμανών ανώτατων αξιωματικών της Luftwaffe αναφορικά με τα σχέδιά τους για βομβαρδισμό της γέφυρας του Κερτς.

Έκτοτε υπάρχει μεγάλη κρίση μεταξύ της Ρωσίας και της Γερμανίας με τους δεύτερους να έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα και να προσπαθούν με την βοήθεια των δυτικών ΜΜΕ να «πετάξουν» την «μπάλα» στην εξέδρα λέγοντας πως οι Ρώσοι προσπαθούν να διχάσουν την Δύση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας