Ομολογία Τσίπρα: Παρακολουθούσα τον Λαφαζάνη-Μητσοτάκης-Τσίπρας “νονοί” του μεγαλύτερου παρακρατικού κυκλώματος παρακολουθήσεων

1460

Δεν ήταν μόνο ο αρχιένοχος Κυρ. Μητσοτάκης που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στη Βουλή αλλά είναι και ο Αλ. Τσίπρας που πιάστηκε στη “φάκα”.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης κατάγγειλε στην πρωτολογία του ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούντο, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, υπουργοί των κυβερνήσεων Τσίπρα και συγκεκριμένα ο Παν. Λαφαζάνης, ο Γ. Βαρουφάκης, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Ν. Κοτζιάς και ο Γιάννης Πανούσης.

Όλα αυτά τα κεντρικά τότε κυβερνητικά στελέχη με δηλώσεις τους είτε αρνήθηκαν (!) ότι παρακολουθούντο επί ΣΥΡΙΖΑ, είτε ορισμένοι άρχισαν τα είπα-ξείπα, είτε πέταξαν την μπάλα στην εξέδρα, είτε, όπως ο Γ. Βαρουφάκης, μίλησε στη Βουλή, προκαλώντας τη νοημοσύνη των πάντων, ότι τον παρακολουθούσαν όχι Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά βαν της Γερμανικής πρεσβείας(!), ενώ με την ίδια ομιλία του απηύθυνε και ένα μακρόσυρτο εμετικό γλείψιμο στον Αλ. Τσίπρα, στέλνοντας στην ουσία μήνυμα υπακοής και ετοιμότητας να ανταποκριθεί σε πρόσκληση συμμετοχής στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα ευχαρίστως σε πρόσκληση συμμετοχής σε μετεκλογική κυβέρνηση συνεργασίας για να “ξανάσώσει”  τη χώρα.

Όλοι απάντησαν κάπως έτσι πλην εμού, που, με δήλωσή μου από το in.gr, είπα ευθέως ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με εντολή του Αλ. Τσίπρα, ο οποίος παριστάνει σήμερα με περισσή υποκρισία τον τιμητή και τον φονέα των επισυνδέσεων, με παρακολουθούσε και μάλιστα από δυο υπηρεσίες: τόσο την παρακρατική ΕΥΠ όσο και την Γενική Κρατική Ασφάλεια και συγκεκριμένα, άκουσον–άκουσον, από το αμαρτωλό τμήμα προστασίας του Κράτους και του “Δημοκρατικού Πολιτεύματος”, το οποίο ίδρυσε ο Κ. Σημίτης και αναβάθμισε νομοθετικά και με νέες αρμοδιότητες “επιτήρησης”, “παρακολουθήσεων”, προσωπικού και εξοπλισμού ο Αλ. Τσίπρας.

Με την ίδια δήλωσή μου υπογράμμισα ευθέως και με πλήρη αίσθηση των ευθυνών μου, ότι οι παρακολουθήσεις μου δεν σταμάτησαν επί Τσίπρα αλλά συνεχίστηκαν αδιαλείπτως και με την κυβέρνηση Μητσοτάκη με προσωπική ευθύνη του τελευταίου, κατόπιν μάλιστα και σχετικών αιτημάτων που υπεβλήθησαν έξωθεν από ισχυρά Δυτικά κέντρα και ο νοών νοείτω.

Θα περίμενα, λοιπόν, ευλόγως, μετά και από τις νέες αυτές καταγγελίες μου, τις έχω επαναλάβει πολλάκις, να υπάρξει κάποια διάψευση ή τουλάχιστον κάποια αντίδραση από τους δύο αρχιτέκτονες των παρακολουθήσεων, γιατί δύο είναι, του πρωτοφανούς παρακρατικού κυκλώματος πολλών δεκάδων χιλιάδων επισυνδέσεων, που ξεπερνούν τις ανώμαλες καταστάσεις του μετεμφυλιακού καθεστώτος και ίσως συντρίβουν ως ποσοστό κάθε ανάλογο ρεκόρ σε παγκόσμιο επίπεδο, πλην ίσως της Τουρκίας.

Και όμως ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν είπε λέξη στη Βουλή για τις καταγγελίες μου σε βάρος του και δεν έβγαλε άχνα γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ίδιος έδωσε την εντολή, για λόγους “εθνικής ασφάλειας”, να με παρακολουθούν με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι δεν έβγαλε άχνα στη Βουλή για τις καταγγελίες μου ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, παρ’ ότι με γνωρίζει πολύ καλά και γνωρίζει τη διάφανη πολιτική μου δραστηριότητα, ανεξάρτητα αν πήραμε οριστικό “διαζύγιο” μετά την μεγάλη πολιτική προδοσία του και τις απανωτές κωλοτούμπες του.

Η στάση αυτή του Αλ. Τσίπρα υποδήλωνε ευθέως κάτι πολύ χειρότερο και απολύτως αναξιοπρεπές.

Και αυτό γιατί την ίδια ώρα ο Αλ. Τσίπρας στη Βουλή αναφέρθηκε στις υποστηρικτικές ουσιαστικά γι’ αυτόν δηλώσεις “διάψευσης”(!) των παρακολουθήσεών τους όλων των άλλων, πλήν εμού, που τον έβγαζαν λάδι και στους οποίους, όπως είπα, αναφέρθηκε στη Βουλή ως παρακολουθούμενους επί ΣΥΡΙΖΑ ο Κυρ. Μητσοτάκης, από τη Ν. Βαλαβάνη και τον Ν. Κοτζιά έως τον Γ. Πανούση και τον Γ. Βαρουφάκη.

Η αποσιώπηση η δική μου από τον Αλ. Τσίπρα και ιδιαιτέρως το γεγονός ότι μόνο για μένα δεν προέβη σε διάψευση της καταγγελίας Μητσοτάκη ούτε αισθάνθηκε τέτοια υποχρέωση, αποτελεί περίτρανη απόδειξη ομολογίας ΕΝΟΧΗΣ. Πρωτοφανούς ομολογίας ότι ο ίδιος έδωσε εντολή ή τουλάχιστον γνώριζε άριστα ότι με παρακολουθούσαν συνεχώς και έδιναν στον ίδιο πλήρη αναφορά των πεπραγμένων μου, που τόσο πολύ τον ενδιέφεραν και απασχολούσαν!

Το ζήτημα δεν είναι μόνο προσωπικό. Κυρ. Μητσοτάκης και Αλ. Τσίπρας συλλαμβάνονται να παίζουν θέατρο κοροϊδίας και αντιπαράθεσης, μαζί φυσικά με τον έτερο Καππαδόκη, τον Ν. Ανδρουλάκη, ενώ αποσιωπούν και κρύβουν ότι όλοι μαζί ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει. Αλλά όταν πρόκειται να θιγεί, στο πρόσωπο του Π. Λαφαζάνη το καθεστώς των παρακολουθήσεων στην καρδιά του και να θίξει το καθεστώς της αποικιοκρατίας και της προστασίας της στην χώρα μας, όλοι μαζί συναινούν στη σιωπή και τη συνενοχή.

Διότι, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Αλ. Τσίπρας είχε με εντολή του διαμορφώσει εντός της ΕΥΠ ιδιαίτερη στεγανή και έμπειρη Ομάδα για τις ειδικές παρακολουθήσεις πολιτικού ενδιαφέροντος, εξειδικευμένη ομάδα της οποίας συνέχισε σχεδόν ατόφια τη λειτουργία, αλλάζοντας μόνο τον επικεφαλής, ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Άλλαξε δηλαδή ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς.

Οι παρακολουθήσεις τύπου Ανδρουλάκη είναι για να παίζουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τα παιχνίδια της βρώμικης κατεστημένης εξουσίας τους. Οι παρακολουθήσεις, τύπου Λαφαζάνη και πλήθους άλλων που μάχονται για την εθνική και κοινωνική  απελευθέρωση της πατρίδας μας είναι διαφορετικής τάξης και δεν μπορεί ούτε πρέπει να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης για πολιτικά παιχνίδια. Αντίθετα, ακόμα και αν ομολογούνται, αυτό γίνεται πρώτα απ’όλα για να “στιγματίζονται” οι παρακολουθούμενοι και να “παραδειγματίζονται” οι υπόλοιποι προκειμένου να προσκυνούν και να το βουλώνουν…

Κούνια που τους κούναγε

Παναγ. Λαφαζάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας