Οι υγειονομικοί κατά υποχρεωτικότητας: Μεγάλη συγκέντρωση-Πάρκο Ελευθερίας-Σάββατο 24/9-17:00 με Bhakdi- Füllmich

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάρκο Ελευθερίας – Σάββατο 24/9 και ώρα 17:00.

ΣΥΔΕ Με τη συμπλήρωση ενός έτους παραμονής σε καθεστώς αναστολής εργασίας, οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας με τη συμμετοχή συναδέλφων 30 νοσοκομείων/ δομών υγείας Αττικής και του ΕΚΑΒ Αθηνών ανοίγουν ένα νέο κύκλο δράσεων και καλούν τους πολίτες σε μια μεγάλη συγκέντρωση στο πάρκο Ελευθερίας πλησίον του Μεγάρου Μουσικής, το Σάββατο 24/9 και ώρα 17:00.

Ειδικά για το σκοπό της συγκέντρωσης, κατά την οποία θα απευθύνουν ομιλία, επισκέπτονται την Αθήνα ο παγκοσμίου εμβέλειας ιατρός – ερευνητής Sucharit Bhakdi και ο δικηγόρος Reiner Füllmich.

 

Ειδικευμένος στη Μικροβιολογία και στην Επιδημιολογία των λοιμώξεων, επί 22 χρόνια διευθυντής του ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής του πανεπιστημίου Johannes Gutenberg της πόλης Mainz, ο Sucharit Bhakdi είχε ενεργό απασχόληση τόσο στην κλινική πράξη όσο και στον τομέα της έρευνας με πολυάριθμες βιβλιογραφικές αναφορές στο ερευνητικό του έργο το οποίο καλύπτει τους τομείς της Ανοσολογίας, της Μικροβιολογίας, της Ιολογίας και της Παθολογίας του καρδιαγγειακού συστήματος.

Ο Sucharit Bhakdi υπήρξε από την αρχή σφοδρότατος επικριτής της πολιτικής των υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό της COVID-19 και έχει επιδοθεί εδώ και πολλούς μήνες σε μια καμπάνια ενημέρωσης αναφορικά με τη φύση και το μηχανισμό δράσης των ενέσιμων σκευασμάτων έναντι SARS-COV-2 τα οποία επιβλήθηκαν στον παγκόσμιο πληθυσμό με πρακτικές χιτλεροναζιστικού τύπου.

O Reiner Füllmich έχει εντρυφήσει μεταξύ άλλων στο ιατρικό και φαρμακευτικό δίκαιο και έχει διδάξει ως καθηγητής και λέκτορας σε πανεπιστήμια της Γερμανίας και της Εσθονίας. Με την επιβολή των υγειονομικών μέτρων στην Ευρώπη πρωτοστάτησε σε μια πρωτοβουλία με την συμμετοχή ερευνητικής επιτροπής για τον κορωνοϊό προκειμένου να κινηθεί νομική διαδικασία διερεύνησης της αξιοπιστίας των PCR Test, η μαζική χρήση των οποίων συνέβαλε καθοριστικά στην επιβολή των περιοριστικών μέτρων παγκοσμίως. Έκτοτε παρουσιάζει πλούσια ακτιβιστικού και νομικού τύπου δράση.

Την προηγούμενη μέρα της συγκέντρωσης, στις 23/9 και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20 Αθήνα, αίθουσα «Γεώργιος Καραντζάς στον 1ο  όροφο.

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου το Σωματείο μας έχει απευθύνει προσκλήσεις στον Υπουργό Υγείας Α. Πλεύρη, την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μ. Γκάγκα, την Υφυπουργό Υγείας Ζ. Ράπτη, το Γ. Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μ. Θεμιστοκλέους, στον ΕΟΔΥ, στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, στον ΕΟΦ, στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και στον Ιατρικό Σύλλογο  Αθηνών, καθώς και σε άλλους εκπροσώπους θεσμικών φορέων άμεσα σχετιζόμενων με τον τομέα υγείας.

Ελπίζουμε ότι οι ως άνω αναφερόμενοι εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων θα αποδεχθούν την πρόσκληση και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους σε αυτή την εξαιρετικά σημαντική συνάντηση.

Με εκτίμηση

Σ.Υ.Δ.Ε.

Σωματείο Υγειονομικών υπέρ Δημοκρατίας και Ελευθερίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας