Οι Τούρκοι, για όσους ανησυχούν, μπορούν να κολυμπάνε στην Αμμόχωστο!

585

Τον Ιούλιο του 2021 Ερντογάν και Τατάρ ανακοίνωσαν ότι «ανοίγουν την Αμμόχωστο». Το ερώτημα που είχε τεθεί από τότε ήταν τι θα κάνουν Αθήνα και Λευκωσία . Η απάντηση ήταν αναμενόμενη: τίποτα.
Από την τουρκική πλευρά έγιναν πολλά όπως φαίνεται στο βίντεο με τις ξαπλώστρες και τους λουόμενους στην παραλία της Αμμοχώσοτου.

Είναι ίσως παρήγορο για κάποιους στην Αθήνα που ανησυχούσαν πρόσφατα για τα μπάνια των Τούρκων… Η Αμμόχωστος φαίνεται ότι θα είναι μια επιλογή για τους Τούρκους, μάλλον φθηνή… Ο κ.Γιώργος Καρατζαφέρης στο βίντεο:

Είναι περιττό όπως καταλαβαίνετε να ρωτήσουμε τι έχει γίνει με την τουρκική τουριστική καμπάνια Turkagean που η «αποκάλυψη» της για την ελληνική κυβέρνηση έκλεισε ένα χρόνο! Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα…

Με αυτά τα δεδομένα ανακοινώθηκε ότι σήμερα επισκέπτεται την Κύπρο ο νέος ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπτρίτης. Είναι παράδοση να γίνεται το πρώτο ταξίδι στην Κύπρο! Μόνο που από …παραδόσεις και επικοινωνιακά τρικ μπουχτίσαμε. Κατέβηκε στην Κύπρο για να ενημερώσει την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι δεν θα δεχτεί η Ελλάδα το σβήσιμο της Κύπρου από τους νατοϊκούς χάρτες ή όχι; Όλα τ ΄ άλλα είναι για τις κάμερες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας