Οι Ρώσοι διέλυσαν τις σιδηροδρομικές υποδομές του Ντνίπρο και του Κριβί Ριχ

812

Ένα ακόμα συντριπτικό πλήγμα κατά των Oυκρανών πραγματοποίησαν οι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις, αυτή τη φορά καταστρέφοντας ολοσχερώς τον σιδηροδρομικό σταθμό του Ντνίπρο και άλλες μεταφορικές υποδομές, όπου όπως λένε οι Ρώσοι χτύπησαν «στρατιωτικό στόχο μεγίστης σημασίας».

Ο σιδηροδρομικός σταθμός χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο cruise.

Σφοδρά πλήγματα δέχτηκαν οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο πρoάστιο Σινελνικόβε και οι σιδηροδρομικές υποδομές στην μεγάλη πόλη του Κριβί Ριχ.

Σε όλους τους στόχους χρησιμοποιήθηκαν δεκάδες πύραυλοι cruise και σμήνη drones καμικάζι (άλλωστε πρώτα χτυπούν τα drones για να προκαλέσουν κορεσμό στην οποία αεράμυνα υπάρχει ακόμα σε λειτουργία και εν συνεχεία οι πύραυλοι να υλοποιήσουν το καταστροφικό του έργο).

Σημειώνεται ότι πρόσφατα στο Ντνίπρο, κατέφτασε γαλλική στρατιωτική δύναμη, η οποία εν συνεχεία διαμοιράστηκε στα Σλαβιάνσκ-Κραματόρσκ και στην Οδησσό.

Η πόλη χρησιμοποιείται συχνά σαν μεταφορικός κόμβος ξένων δυνάμεων, δυτικού οπλισμού και πυρομαχικών.

Το Ντνίπρο βρίσκεται 100 χλμ. από την γραμμή επαφής και συγκεκριμένα από το Ραμποτίνο.

Το πλήγμα εξηγεί το προχθεσινό χτύπημα των Ρώσων στην αεροπορική βάση Αβιατόρσκ, όπου καταστράφηκαν δύο συστοιχίες  S-300 και τρία ουκρανικά μαχητικά MiG-29, μία αποθήκη και ραντάρ 1x 5P85S TEL και 5N63S.

Στην πραγματικότητα επρόκειτο για αποστολή καταστολής αεράμυνας ώστε σήμερα να πλήξουν τον πραγματικό στόχο χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα εμπόδιο.

Ο εντοπισμός των ουκρανικών S-300 (και από τους λίγους που τους έχουν απομείνει) από τα ρωσικά drone είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν τα ρωσικά πυρά από βόμβες διασποράς της αεροπορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας