Οι παπαγάλοι απασφάλισαν! Παραλήρημα μίσους στον ΣΚΑΙ ενάντια στους απεργούς

1227

Σε ένα άθλιο, παραληρηματικό κρεσέντο ενάντια στους απεργούς επιδόθηκε ΚΑΙ σήμερα ο Α. Πορτοσάλτε συνεπικουρούμενος από τους διπλανούς του Δ. Οικονόμου και Α. Παυλόπουλο, όπου ο ένα “έκοβε” κι άλλος “έραβε” και όλοι μαζί – με υποβολείς κυβέρνηση και ΣΕΒ – ετοίμαζαν το κοστούμι για την κόλαση των εργαζόμενων.

«Η απεργία έχει πολιτικά χαρακτηριστικά», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε και συνέχισε «για να κάνουν σαματά απέναντι στο νομοσχέδιο που δεν τους αφορά. Δεν απεργούν αυτοί που τους αφορά και απεργούν αυτοί που δεν τους αφορά», είπε για να πάρει τη σκυτάλη ο Οικονόμου λέγοντας «και να τους αφορά είναι συμπεριφορά αυτή απέναντι στον κόσμο;» (δηλαδή; Από ποια συμπεριφορά ενοχλήθηκε ο “συνάδελφος”….;).

Και ξαναπήρε τη σκυτάλη ο Πορτοσάλτε “δημιουργούν φασαρία για μια εργασία της Κυριακής που δουλεύουν ήδη… Στο τρένο δε δουλεύουν, στο Μετρό δε δουλεύουν τις Κυριακές;”

“Είναι δικαίωμα του κάθε κλάδου να απεργήσει”, συμπλήρωσε ο Α. Παυλόπουλος  – οι εργαζόμενοι τον ευχαριστούν που τους αναγνωρίζει το δικαίωμα! – αλλά την ΑΔΕΔΥ δεν την ακουμπάει καθόλου, δεν έχει δικαίωμα δηλαδή, δεν είναι αρμοδιότητά του”. Επομένως ο κ. Παυλόπουλος “αφαιρεί” το δικαίωμα από την ΑΔΕΔΥ! (την επόμενη φορά να μην ξεχάσει η ΑΔΕΔΥ να του πάρει την άδεια!)

Και όλη αυτή την φρικαλέα συζήτηση έκλεισε φυσικά  ο Πορτοσάλτε με τη φράση: «Θέλουν να βασανίσουν τους ανθρώπους».

Αλλά μόνο μία κουβέντα… Παπαγάλος μπορεί να γεννηθείς, αν είσαι το χαριτωμένο πολύχρωμο πουλί. Αλλά μπορεί και να καταντήσεις, αν είσαι δούλος και υποτακτικός.

Ντροπή! Μόνο ντροπή!

ΠΗΓΗ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας