Οι ΗΠΑ σχεδίασαν-εκτέλεσαν το χτύπημα στην ρωσική αεροπορική βάση της Κριμαίας

1972

Νέα τροπή έχει λάβει ο πόλεμος στην Ουκρανία με την ακόμα πιο άμεση, απευθείας και πολύ πιο ενεργή συμμετοχή των ΗΠΑ και γενικότερα του ΝΑΤΟ και της Δύσης στο πλευρό των Ουκρανών.

Η νέα αυτή τροπή ισοδυναμεί στην ουσία με την εκκίνηση ενός νέου κανονικού παγκόσμιου πολέμου, ο οποίος μπορεί να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα.

Όλες οι ενδείξεις κατατείνουν στο ότι το τελευταίο χτύπημα στη ρώσικη αεροπορική βάση Σάκι στην Κριμαία ήταν ένα πλήγμα που σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και εκτελέστηκε από τον αμερικάνικο στρατό και εξειδικευμένα στελέχη του, αφού η ουκρανική πλευρά δεν διέθετε ούτε τα οπλικά συστήματα ούτε τις τεχνικές δεξιότητες για να πραγματοποίησει με τόση αρτιότητα μια τέτοια επιχείρηση. Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιοι έγκριτοι αναλυτές οι οποίοι δεν αποκλείουν το χτύπημα αυτό να πραγματοποιήθηκε από θέση εκτός της Ουκρανίας, από έδαφος δηλαδή τρίτης χώρας.

Το γεγονός αυτό, αν συνδυασθεί και με το κτύπημα που εδέχθη ρώσικη, επίσης, βάση στο έδαφος της Λευκορωσίας, δίδει άλλες διαστάσεις στον Ουκρανικό πόλεμο, οι οποίες περνούν μάλλον απαρατήρητες.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε το γεγονός ότι μεγενθύνεται καθημερινά το πλήθος των αμερικανών στρατιωτών και αξιωματικών αλλά και Βρετανών, Πολωνών, Ρουμάνων και χωρών της Βαλτικής στρατιωτών και αξιωματικών, που, με το κάλυμμα των μισθοφόρων, πολεμούν στις τάξεις του Ουκρανικού στρατού, προσεγγίζουμε αρκετά τη νέα πολεμική εικόνα στην Ουκρανία.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία απειλεί πλέον άμεσα το ρωσικό έδαφος, διεξάγεται ευθέως από τις ΗΠΑ, με όλο και πιο σύγχρονα, ίσως τα πλέον σύγχρονα οπλικά συστήματα και με την άμεση συμμετοχή αμερικάνικου στρατού και ανθρώπινου στρατιωτικού δυναμικού από άλλες Δυτικές χώρες.

Με δυο λόγια η Ρωσία διεξάγει άμεσο πόλεμο στην Ουκρανία με τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την πιο σκληροπυρηνική Δύση, ο οποίος μάλλον θα παίρνει όλο και πιο ανοικτό χαρακτήρα.

Οι ΗΠΑ σπρώχνουν τις εξελίξεις, υπό το κλίμα φόβου και πανικού από μια βαριά ήττα στην Ουκρανία, σε ένα ανεξέλεγκτο και οργιώδη γενικευμένο παγκόσμιο πόλεμο, ο οποίος δεν αποκλείεται να επεκταθεί και στον Ειρηνικό στο χώρο της Ταϊβάν.

Δυστυχώς, στη Δύση δεν υπάρχουν “λογικές” ηγεσίες με ανάστημα, που θα προσπαθήσουμε να κόψουμε αυτές τις εξελίξεις, ενώ οι λαοί ακόμα “κοιμούνται” τον ύπνο του “αδίκου”, εγκλωβισμένοι στα επιδεινούμενα προβλήματα της άμεσης επιβίωσής τους.

Μεγάλες ανατροπές απαιτούνται για τη σωτηρία της ανθρωπότητας και ιδιαίτερα για την επιβίωση της χώρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας