Οι Γαλλικές εκλογές σηματοδοτούν το τέλος της Ευρώπης (ΕΕ)

1374

Οι Γαλλικές εκλογές σηματοδοτούν πρώτα απ’όλα την βαρύτατη ήττα των “ακραιφνών” ευρωπαϊκών δυνάμεων του Εμμανουέλ Μακρόν

Αν ο Ε. Μακρόν εκλεγεί τελικά Πρόεδρος της Γαλλίας θα είναι Πρόεδρος, ο οποίος, λαμβάνοντας υπόψη και την αποχή, θα έχει στην πραγματικότητα την επιλογή του 18%, περίπου, του Γαλλικού εκλογικού σώματος.

Με δυο λόγια ερείπια και συντρίμμια.

Εκείνα που πρώτα απ’ όλα αποδοκιμάσθηκαν στη Γαλλία είναι ο νεοφιλελευθερισμός και το γραφειοκρατικό γερμανογαλλικό εξάμβλωμα και αποικία των ΗΠΑ, που κατ’ ευφημισμό ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση(ΕΕ)

Πραγματικός νικητής των εκλογών είναι το ρεύμα, ιδιαίτερα των νέων και της κοινωνικής διαμαρτυρίας των “κίτρινων γιλέκων”, που κυρίως ψήφισε Ζ.Λ.Μελανσόν ή αηδιασμένο έκανε αποχή.

Κάτι καινούριο πάει να γεννηθεί στη Γαλλέα, το οποίο σαρώνει το παλιό πολιτικό σύστημα (συντηρητικοί-σοσιαλιστές-κομμουνιστές) που σαπίζει και το οποίο καινούριο κίνημα αμφισβητεί την αποεθνοποίηση και τους λαούς χωρίς ιστορία, χωρίς ταυτότητα και επομένως αθύρματα, “ανύπαρκτους” και χωρίς μέλλον. Αμφισβητεί ακόμα τη νεοαποικιοποίηση της αμερικανικής παγκοσμιοποίησης και των πολυεθνικών κολοσσών που θέλουν λαούς καταγραμμένους σε αριθμούς υπολογιστών και εξαθλιωμένα ρομποτικά εκτρώματα.

Αυτό το καινούριο πολιτικό κίνημα είναι το μέλλον και για την Ελλάδα, προκειμένου η πατρίδα μας να σπάσει τις βαριές αλυσίδες της, να επανέλθει στην ιστορική της κοίτη και να σταθεί όρθια στο προσκήνιο με τον ελληνικό λαό περήφανο, με αυτοπεποίθηση και ξαναγεννημένη την ελπίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας