Οι ασιάτες απόγονοι των κατακτητών του Βερολίνου καταδιώκουν Ουκρανούς στην Αβντιίβκα

2376

Καταδιώκονται από τα περίχωρα της Αβντιίβκα τα ουκρανικά στρατεύματα με μια μικρή φρουρά να έχει απομείνει και να εκτελεί αποστολή «αυτοκτονίας» καθυστερώντας τα ρωσικά στρατεύματα στο χωριό  Λαστότσκιν που βρίσκεται δύο χλμ. από τα βόρεια περίχωρα της Αβντιίβκα, δήλωσε στο Telegram ο Ουκρανός στρατηγός Ολεξάντρε Ταρνάβσκι.

Την ίδια στιγμή οι Ρώσοι έχουν εξαπολύσει μαζική επίθεση  στο νότιο μέτωπο και προελαύνουν και στο Ραμποτίνο και στο Βέρμποβπ μία από τις σπάνιες περιοχές όπου οι Ουκρανοί κέρδισαν έδαφος κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσής τους του 2023.

Πηγές από την Μόσχα αναφέρουν ότι «Τα ρωσικά στρατεύματα καθημερινά απελευθερώνουν μεγάλες εκτάσεις ρωσικού εδάφους τόσο στο ανατολικό όσο και στο νότιο μέτωπο. Έχουμε τον πλήρη έλεγχο» της Αβντιίβκα» αναφέρουν με θριαμβευτικό τρόπο, εννοώντας ότι οι περιοχές αυτές έχουν ενταχθεί στην Ρωσική Ομοσπονδία μετά τα δημοψηφίσματα του Σεπτεμβρίου του 2022.

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο για τις ρωσικές επιχειρήσεις είναι ότι ανακοινώνουν ότι έχουν μεταφέρει «ασιατικά στρατεύματα της Άπω Ανατολής», οι οποίοι ιστορικά «πιστώνονται» με την προέλαση στην Γερμανία και την πτώση του Βερολίνου!

Πρόκειται για επίλεκτα ασιατικά στρατεύματα τα οποία διακρίνονται για την αντοχή και την σκληρότητά τους στην μάχη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χάρη σε αυτά τα στρατεύματα η Μόσχα κατάφερε να διατηρήσει αμείωτη την επιθετική της τακτική εν μέσω του δριμύ χειμώνα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να καταλάβει την Αβντιίβκα, τελευταίο ουκρανικό προπύργιο κοντά στην πρωτεύουσα Ντονέτσκ, αλλά και να καταλάβουν την Μαρίνκα και να ανακτήσουν την πρωτοβουλία των επιχειρήσεων.

Η Novomikhailovka αν καταληφθεί από τους Ρώσους, κάτι που θεωρείται βέβαιο, θα έχει συντριβεί ολόκληρη η ουκρανική άμυνα νότια του Ντονιέτσκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας