Ο Ρωσικός στρατός ισοπεδώνει το Νικολάεφ-Λιώνουν την περιοχή-Πάνω από 400 νεκροί(!)

1086

Αγώνας δρόμου του ρωσικού Στρατού

Αγώνα δρόμου δίνει ο ρωσικός Στρατός προκειμένου να καταστρέψει τέσσερα πυραυλικά αμερικανικά συστήματα MLRS “Himars” που εντοπίστηκαν στα προάστια της περιοχής Νικολάεφ.

Η περιοχή βομβαρδίζεται ανηλεώς από το ρωσικό πυροβολικό, την Αεροπορία και τις πυραυλικές δυνάμεις.

Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι στο εγγύς μέλλον, οι ουκρανικές επιθέσεις εναντίον της περιοχής Χερσώνας με συστήματα MLRS Himars ενδέχεται να ενταθούν, καθώς οι τέσσερις εκτοξευτές είναι ικανοί να εκτοξεύσουν έως και 24 πυραύλους τη φορά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Ρώσων, μια ολόκληρη φάλαγγα με Himars που είχε προηγουμένως παραδοθεί από τις ΗΠΑ εισήλθε πρόσφατα στο έδαφος του Νικολάεφ. Πρόκειται για τέσσερις εκτοξευτές, καθένας από τους οποίους είναι ικανός να εξαπολύσει ταυτόχρονα έξι πυραύλους με βεληνεκές άνω των 80 χιλιομέτρων.

Οι Ρώσοι ειδικοί αναφέρουν ότι αυτά τα συστήματα Himars χρησιμοποιήθηκαν για την πραγματοποίηση των πρόσφατων επιθέσεων εναντίον της Novaya Kakhovka, με αποτέλεσμα να καταστραφεί μια αποθήκη με νιτρικό αμμώνιο μαζί με αποθήκες πυρομαχικών.

Ωστόσο, η ανάπτυξη αμερικανικών όπλων προς αυτή την κατεύθυνση δημιουργεί πρόσθετη απειλή νέων χτυπημάτων. Τα MLRS Himars έχουν την δυνατότητα να μετακινούνται συνεχώς γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στον εντοπισμό τους.

Δείτε βίντεο

Πυραυλικό μπαράζ κατά Νικολάεφ

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις προχώρησαν σε πυραυλικά μπαράζ κατά στρατιωτικών εγκαταστάσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Νικολάεφ. Η επίθεση έγινε από την πλευρά της Χερσώνας.

Βίντεο δείχνει την εκτόξευση ρουκετών από την περιοχή Novaya Kakhovka, στην Χερσώνα.

Μεγάλες απώλειες έχει το 18ο Τάγμα της 35ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Great Artakovo, του Νικολάεφ.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, εκτοξεύτηκαν περισσότερες από είκοσι ρουκέτες συνολικά.

Δείτε βίντεο

Σκοτώθηκαν πάνω από 400 Ουκρανοί στρατιώτες στο Νικολάεφ 

Οι Ουκρανοί υφίσταται σημαντικές απώλειες προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πύραυλοι υψηλής ακρίβειας που εκτοξεύτηκαν εναντίον ενός ναυπηγικού εργοστασίου στην πόλη Νικολάεφ σκότωσαν πάνω από 350 στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και κατέστρεψαν 20 μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού των εφεδρικών δυνάμεων Kakhovka.

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έπληξαν με πυραυλική επίθεση το προσωρινό σημείο ανάπτυξης του τάγματος πυροβολικού της 59ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού στο ανατολικό τμήμα της πόλης Νικολάεφ.

Ως αποτέλεσμα της ρωσικής επίθεσης έως και 70 άτομα στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σκοτώθηκαν ενώ καταστράφηκαν δέκα αυτοκινούμενα οβιδοβόλα 2S1 Gvozdika και πάνω από 10 μονάδες ειδικού εξοπλισμού.

Παράλληλα, στο χωριό Dementievka, στην περιοχή του Χάρκοβο, μια ομάδα δολιοφθοράς και αναγνώρισης του 242ου τάγματος της 241ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας που μεταφέρθηκε από το Κίεβο βρήκε τραγικό τέλος.

Πέντε στρατιώτες σκοτώθηκαν επί τόπου και άλλοι 10 Ουκρανοί συνελήφθησαν.

Τις τελευταίες 24 ώρες, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις κατέστρεψαν:

-δύο θέσεις διοίκησης κοντά στο χωριό Bereznegovatoe στην περιοχή Mykolaiv,

-μια αποθήκη πυρομαχικών κοντά στο χωριό Seversk,

-επτά τεθωρακισμένα οχήματα της 60ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Belogorye της περιοχής Ζαπορίζιε.

-Μια διμοιρία πολλαπλών συστημάτων «Uragan» σε θέσεις βολής στην περιοχή του οικισμού Konstantinovka, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ.

-Η αεροπορία, οι πυραυλικές δυνάμεις κα τοι πυροβολικό έπληξαν 11 θέσεις διοίκησης, μονάδες πυροβολικού σε θέσεις βολής σε 102 περιοχές, καθώς και ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε 123 περιοχές σε μια μέρα.

-Ρωσικά μαχητικά κατέρριψαν τρία αεροσκάφη της ουκρανικής Αεροπορίας: Su-25 και Su-24 στις περιοχές των οικισμών N. Novoukrainka και Barvenkovo ​​της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, καθώς και ένα MiG-29 στη Bashtanka περιοχή της περιοχής Nikolaev. Επιπλέον, ένα άλλο Su-25 της Ουκρανικής Αεροπορίας καταρρίφθηκε στην περιοχή Shirokoe της περιοχής Mykolaiv από ρωσικά συστήματα αεράμυνας.

-Επίσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας, εννέα ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα καταστράφηκαν από συστήματα αεράμυνας στις περιοχές Dibrovnoe, Glubokoe, Lukyantsy, Brazhkovka, Liptsy, Peschanoe της περιοχής Χάρκοβο, Snegirevka της περιοχής Νικολάεφ και Karpovka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

-Αναχαιτίστηκαν πέντε ουκρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι “Tochka-U” πάνω από τις περιοχές Veselaia Tarasovka, Pokrovskoe, Konstantinovka, Lisichansk, Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ και Kostyrka, Περιφέρεια Χερσώνας.

-18 οβίδες του συστήματος πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων Uragan καταρρίφθηκαν στις περιοχές των οικισμών Topolskoye, Dolgenkoye, Suligovka της περιοχής Χάρκοβο, Khartsyzsk, Avdeevka, Karpovka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Rodakovo, Smeloe, Zimogorye, Lotikovo στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ και την πόλη του Λουγκάνσκ.

Δείτε βίντεο

Δείτε εικόνες

Image

Image

Image

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας