Ο Παναγ.Λαφαζάνης στην κρατική Ναζιστική λίστα προγραφών της Ουκρανικής Ασφάλειας

2666

Ελάχιστοι ξέρουν στη χώρα μας τη Ναζιστική λίστα προγραφών στο Διαδίκτυο υπό τον παραπλανητικό τίτλο “Ειρηνοποιός”, που έχει διαμορφώσει εδώ και χρόνια η Κρατική Ασφάλεια της Ουκρανίας και η οποία περιλαμβάνει ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο, περίπου 130.000 αγωνιστές, επιστήμονες, καλλιτέχνες, πολιτικούς κλπ, τους οποίους η Ουκρανική Ασφάλεια και ο ναζιστικός πυρήνας της, θεωρούν ότι τάσσονται συστηματικά με κείμενα, αποκαλύψεις, πολιτικές παρεμβάσεις και δράσεις κατά του Ουκρανοναζιστικού καθεστώτος.

Στην τρομοκρατική αυτή λίστα η οποία περιέχει φωτογραφία, πλήρη βιογραφικά στοιχεία και σειρά από ψευδείς κατηγορίες ή κινηματικές δράσεις που τις θεωρεί κατηγορίες, για όσους καταχωρούνται σε αυτήν, περιλαμβάνεται και ο Παναγ. Λαφαζάνης.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης κατηγορείται στη λίστα από το Κέντρο Έρευνας της Ουκρανικής Ασφάλειας που τη διευθύνει ότι “υποστηρίζει” και “προωθεί” την “τρομοκρατική οργάνωση Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονιέτσκ” (LDNR) στην Ευρώπη”, ενώ η λίστα είναι συμπληρωμένη και με πρόσφατα δεδομένα όπως η αφίσα που εξέδωσε το “Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης”, στο οποίο είναι επικεφαλής ο Παναγ. Λαφαζάνης και στην οποία αφίσα αναγράφεται με μεγάλα γράμματα ότι η “Ρωσία έχει δίκιο” στο πόλεμο της Ουκρανίας, ενώ σε αυτήν περιέχεται το ρωσικό σύμβολο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας, το “Ζ”, δίπλα στη φωτογραφία του Παν. Λαφαζάνη. Είναι και η αφίσα βαρύτατο επιβαρυντικό στοιχείο για τον Παν. Λαφαζάνη, ο οποίος ως γνωστόν παλιότερα είχε κατηγορηθεί από το εγχώριο ξενόδουλο πολιτικό σύστημα ότι ήθελε να κάνει “ριφιφί στο Νομισματοκοπείο”.

Χαρακτηριστικός είναι ο επίλογος της ιστοσελίδας “Ειρηνοποιός” στο κείμενο της λίστας που αναφέρει τα χαρακτηριστικά και τις κατηγορίες σε βάρος του Παν. Λαφαζάνη.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η ιστοσελίδα “Ειρηνοποιός” της Κρατικής Ουκρανικής Ασφάλειας “ζητά από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου να θεωρήσουν αυτή τη δημοσίευση στον ιστότοπο ως δήλωση σχετικά με την διάπραξη από τον αναγραφόμενο πολίτη σκόπιμων πράξεων κατά της εθνικής ασφάλειας της Ουκρανίας, της ειρήνης, της ασφάλειας, της ανθρωπότητας, του διεθνούς δικαίου και της τάξης και άλλων αδικημάτων»

Με δύο λόγια κατηγορίες για ποινή ισόβιων!!!

Όλα τούτα τα γνωρίζουν οι κυβερνώντες στη χώρα μας, τωρινοί και προηγούμενοι που στηρίζουν το ναζιστικό καθεστώς της Ουρανίας σε όλη τη διάρκεια από το πραξικόπημα του 2014 έως σήμερα, που μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία με ευθύνη των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και των κυβερνοναζιστών του Κιέβου.

Και όμως στηρίζουν αυτό το καθεστώς και τα εγκλήματα του ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τα συνεταιράκια τους στη Βουλή και εκτός βουλής και δε λένε τίποτα για την ουκρανική λίστα της ντροπής και της τρομοκρατίας που την γνωρίζουν άριστα, όπως γνωρίζουν ότι περιλαμβάνει όχι μόνο έναν πρώην υπουργό αλλά και άλλα πολιτικά πρόσωπα και αγωνιστές, όπως τον Αντρέα Ζαφείρη τον Στάθη Σταυρόπουλο και 2 στελέχη του ΚΚΕ τα οποία θα αναφέρουμε, μόλις διασταυρώσουμε πλήρως τα ονόματα τους

Θα επανέλθουμε!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας