Ο Φασισμός της Ε.Ε. ξύπνησε!

2463

Αγαπητοί σύντροφοι,

είμαι μόνιμος κάτοικος Αυστρίας. Έχω ανεβάσει στο μπαλκόνι μου την Ρώσικη Σημαία και έχω ράψει με μαύρο πανί απάνω της το ΄΄Ζ΄΄. Σήμερα ξύπνησα από τα χτυπήματα στην πόρτα μου. Ήταν η Μυστική Αστυνομία-Εγκληματολογικό (Kriminalpolizei)! Μου ζήτησαν να τους αφήσω να μπουν μέσα στο διαμέρισμα ΄μου. Τους Άφησα!!! Με ρώτησαν αν έχω κρεμασμένη στο μπαλκόνι μου την Ρωσική Σημαία με το Ζ και εγώ τους απάντησα καταφατικά. Τότε ξεκίνησε μία ΄΄ελαφριά΄΄ Ανάκριση! Γιατί,Τι υποστηρίζω πολιτικά,αν γνωρίζω κι άλλους που να είναι ρωσόφιλοι,αν στέλνω χρήματα σε ρώσους,αν έχω επαφές με Ρώσους,αν βγαίνω να καπνίσω στο μπαλκόνι μου, τα ονόματα όσων έχουν ίδια ΄΄Φιλορωσική΄΄ ιδεολογία με εμένα, κ.λ.π..Στο τέλος μου πρότειναν πολύ ΄΄φιλικά΄΄ να αφαιρέσω γιά αρχή το Ζ από την σημαία γιατί οι γείτονες θα συνεχίσουν να τους ΄΄ενοχλουν΄΄ στο τηλέφωνο και αυτοί θα ξανάρθουν στο σπίτι μου και θα είναι,τότε, πολύ νευριασμένοι μαζί μου κι αυτό δεν είναι΄καλό…
Τέλως πάντων,εγώ τους είπα πως εφόσον δεν κάνω κάτι παράνομο η σημαία μου θα μείνει εκεί που είναι! Η απάντησή τους ήταν να προσέχω μην τους αναγκάσω να ξαναέρθουν σπίτι μου! Και έφυγαν.
Σας γραφω αυτο το μήνυμα γιά να προειδοποιήσετε τους Έλληνες σκεπτόμενους πολίτες τι ακριβώς έρχεται! Ο Ναζισμός ξαναζωντανεύει!!!!!
Με εκτίμηση
Ιωάννα Ειρήνη Δούδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας