Ο επικεφαλής της Ουκρανικής SBU επαίρεται για περασμένες τρομοκρατικές ενέργειες!

855

Ενώ οι ΗΠΑ και τα παπαγαλάκια τους στην Ευρώπη χτυπιούνται να μας πείσουν ότι δεν ήταν οι Ουκρανοί πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα – με κύριο επιχείρημα ότι οι ίδιοι οι Ουκρανοί το αρνήθηκαν, βίντεο με τον επικεφαλής της Ουκρανικής “υπηρεσίας κρατικής ασφαλείας”, SBU, κατεδαφίζει το – ούτως η άλλως γελοίο – επιχείρημα.

Με τη “λογική” των ΗΠΑ, ο δικηγόρος του κάθε εγκληματία θα μπορούσε να πάει στο δικαστήριο και να αποστομώσει τον εισαγγελέα: -“Μα δε μπορείτε να λέτε ότι το έκανε ο πελάτης μου; Αφού ο ίδιος το διέψευσε”.

Στο βίντεο που παραθέτουμε, ο στρατηγός Βασίλ Μαλιούκ, επικεφαλής της SBU, επαίρεται για περασμένες τρομοκρατικές ενέργειες της υπηρεσίας του ενώ δηλώνει ότι η υπηρεσία δεν πρόκειται να παραδεχτεί επίσημα ότι τις διέπραξε – ενώ δίνει πληροφορίες που αποδεικνύουν ακριβώς αυτό που “δεν παραδέχεται”.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Αν παρ’ όλα αυτά υπάρχει ακόμη κάποιος που αμφιβάλλει ότι την επίθεση σχεδίασαν οι ΗΠΑ μαζί με την Ουκρανία, υπάρχει ένα απόσπασμα συνομιλίας του τότε Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ, Mark Milley, που ισοδυναμεί με ανάληψη ευθύνης, πολύ πιο πιστευτή από αυτές που ανεβάζει η CIA σε κανάλια των υπαλλήλων της (ISIS).

Σύμφωνα με την Washington Post,

“Σε επίσκεψή του στο Βισμπάντεν, ο στρατηγός Μίλλεϊ μίλησε με στρατεύματα των ειδικών δυνάμεων της Ουκρανίας που συμμετείχαν σε άσκηση μαζί με Αμερικανούς πρασινοσκούφηδες, και τους είπε, με στόχο να τους εμψυχώσει εν όψeι επιχειρήσεων σε εχθρικό έδαφος: ‘Δεν πρέπει να υπάρχει Ρώσος που να πηγαίνει για ύπνο χωρίς να αναρωτιέται αν θα του κόψουν τον λαιμό στη μέση της νύχτας. Πρέπει να επιστρέψετε εκεί και να δημιουργήσετε μια καμπάνια πίσω από τις γραμμές'”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας