Ο αντιπρόεδρος Πολωνίας πρότεινε στη συνάντηση με Ζελένσκι πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας!

1008

Ιδού οι υπεύθυνοι ηγέτες χωρών Ανατ. Ευρώπης και μελών του ΝΑΤΟ: Ο Πολωνός αντιπρόεδρος Γιαροσλάβ Κατσίνσκι κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Β. Ζελένσκι στο Κίεβο πρότεινε στην ουσία την κύρηξη του Γ’ Παγκόσμιου πολέμου από το ΝΑΤΟ ενάντια στη Ρωσία. Θαυμάστε τον!

Ιδιαίτερα επιθετική ήταν η προσέγγιση του Πολωνού αντιπροέδρου στη συνάντηση με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο Κίεβο, για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Και αυτό διότι ο Γιάροσλαβ Κατσίνσκι, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου των ηγεσιών Πολωνίας, Τσεχίας και Σλοβενίας με τον Ζελένσκι, εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να αναπτυχθεί διεθνής «ειρηνευτική δύναμη» στην Ουκρανία.

«Νομίζω ότι είναι απαραίτητη η αποστολή ειρηνευτικής δύναμης του ΝΑΤΟ, αν όχι μιας ευρύτερης διεθνούς συμμαχίας, η οποία θα είναι σε θέση να αμυνθεί και να επιχειρήσει στο έδαφος της Ουκρανίας», υποστήριξε ούτε λίγο, ούτε πολύ ο ηγέτης του κυβερνώντος κόμματος της Πολωνίας.

«Η αποστολή αυτή δεν μπορεί να είναι άοπλη», επέμεινε ο κ. Κατσίσνκι, λίγη ώρα αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι πρωθυπουργοί της Πολωνίας, της Τσεχίας και της Σλοβενίας με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας