Ντροπή!-ΣΥΡΙΖΑ, Βελόπουλος, Λατινοπούλου, Νατσιός ”αποχή΄΄ στο ψήφισμα πυρηνικού πολέμου της Ευρωβουλής

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πολεμοκάπηλοι Νατοϊκοί παράφρονες μέχρι το κόκκαλο.

Το καταρρακωμένο και επονείδιστο αλλά ”καλοταϊσμένο” Ευρωκοινοβούλιο με τους ”χρυσούς” ευρωβουλευτές έχει αναδειχθεί, στη μεγάλη πλειοψηφία του, σε όχημα καταστροφής και ολέθρου της Ευρώπης, των ευρωπαϊκών λαών και όχι μόνο.

Το Ευρωκοινοβούλιο ως γνωστόν ψήφισε πριν από δυο ημέρες με μεγάλη πλειοψηφία, 425 υπέρ , 131 κατά, 63 αποχή, ένα ντροπιαστικό και κατάπτυστο ψήφισμα με το οποίο ζητά να επεκταθούν οι κυρώσεις προς στη Ρωσία αλλά και τις χώρες που την υποβοηθούν, μεταξύ των οποίων το Ιράν ακόμα και την Κίνα, να ενισχυθούν ποσοτικά και ποιοτικά τα πυρομαχικά και τα οπλικά συστήματα προς την Ουκρανία, να δημευθούν τα κρατικά ρωσικά περιουσιακά στοιχεία προς ενίσχυση της Ουκρανίας, να δεσμευτούν τα κράτη μέλη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ συλλογικά και ξεχωριστά για ετήσια στρατιωτική στήριξη προς την Ουκρανία 0,25%(!) του ΑΕΠ, πράγμα που για την περίπτωση της Ελλάδας θα φθάνει τουλάχιστον 500 εκατομμύρια ευρώ κλπ κλπ.

Το κυριότερο όμως είναι ότι το ελεεινό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, ”βασιλικότερο του βασιλέως”, θεωρεί επιβεβλημένα και νόμιμα τα πυραυλικά κτυπήματα της Ουκρανίας βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι αυτά οδηγούν άμεσα σε ανοικτό παγκόσμιο πόλεμο και μάλιστα πυρηνικό παγκόσμιο πόλεμο!!!

Το τραγικό είναι ότι αυτό το άθλιο ψήφισμα της Ευρωβουλής, που ανοίγει το δρόμο του Ευρωπαϊκού και πλανητικού ολέθρου, βρέθηκαν ελληνικά κόμματα και Έλληνες ευρωβουλευτές να το εγκρίνουν με την κάτι παραπάνω από εγκληματική στην κυριολεξία ψήφο τους. Κι αυτά τα ελληνικά κόμματα είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και οι εγκληματικές  ψήφοι  στην Ευρωβουλή προήλθαν από τους όψιμα, καταραμένη η ώρα, ”εκλεγμένους” δια της γνωστής πλύσης εγκεφάλων των μμε αλλά και της λαθεμένης στάσης των πολιτών.

Ελίζα Βόζεμπεργκ ΝΔ : ΝΑΙ

Σάκης Αρναούτογλου ΠΑΣΟΚ : ΝΑΙ

Ακόμα, όμως, χειρότερη, πιο ύπουλη, πιο χαμαιλεόντεια, πιο ατιμωτική και  υποκριτική θεωρώ την στάση των κομμάτων και ευρωβουλευτών που επέλεξαν να κρυφτούν κατά την ψηφοφορία της ευρωβουλής πίσω από την ”ΑΠΟΧΗ”!!!

Έλενα Κουντουρά ΣΥΡΙΖΑ: Αποχή

Εμμανουήλ Φράγκος Ελληνική Λύση : Αποχή

Νίκος Αναδιώτης ΝΙΚΗ : Αποχή

Αφροδίτη Λατινοπούλου Φωνή Λογικής : Αποχή

Και αυτά τα Νατοϊκά και κρυπτονατοϊκά, αισχυντηλά αμερικανόδουλα κόμματα με τις δόλιες τακτικές και τις υποχθόνιες επιλογές είναι ο σημερινός υπό διάλυση ΣΥΡΙΖΑ, ο Κ. Βελόπουλος της ”Ελληνικής Λύσης” και της καταστροφικής ψήφου στο πρώτο μνημόνιο, το νέο αστέρι της Φωνής του Παραλογισμού Αφρ. Λατινοπούλου και ο αρχηγός της Χριστιανικής ”Νίκης” που σηκώνει με την ψήφο στην ευρωβουλή ”λευκή σημαία” απέναντι στους απηνείς διώκτες όσων θέλουν να διατηρήσουν στην Ουκρανία τα πιστεύω τους!

Δυστυχώς , όπως ήταν αναμενόμενο, τα κυρίαρχα μμε αλλά και ορισμένα, τα οποία υποθάλπουν τα ψευδώς λεγόμενα ”πατριωτικά κόμματα” της εύκολης μεγαλοστομίας των λόγων και των υπαναχωρήσεων στα δύσκολα και στις πράξεις, έκαναν κάθε τι για να θάψουν τις καταστροφικές επιλογές της υπερψήφισης του νέου ”πολεμικού μνημονίου” της ευρωβουλής και της υπεκφυγής με ψηλά παραδομένα τα χέρια απέναντι του.

Δεν ξέρω αν το πέτυχαν και αυτή τη φορά !

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο ενταφιασμός που μπορεί να προκύψει με την αποκοίμηση των κινδύνων της ευρωκοινοβουλευτικής απόφασης, μπορεί να μην αφορά τώρα μόνο την αλήθεια και δευτερεύουσες συνέπειες αλλά τον ενταφιασμό της ηπείρου μας και ίσως του πλανήτη, με την Ελλάδα στο πρώτο υπό καταστροφή πλάνο !

Παναγιώτης Λαφαζάνης

επικεφαλής του ΔΗ.Κ.Ε.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας