Νοσοκομείο “Γεννηματάς”: Συνεχίζονται οι απαράδεκτες εικόνες στα επείγοντα του Νοσοκομείου

528

Μια…«θάλασσα» από φορεία με ασθενείς και στη σημερινή γενική εφημερία του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς». Ασθενείς, συνοδοί, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σαν «σαρδέλες» στοιβάζονται στα ΤΕΠ του νοσοκομείου που θυμίζουν σκηνικό εμπόλεμης ζώνης.

Οι φωτογραφίες είναι σήμερα Τετάρτη στις 21.15 το βράδυ, στην διάρκεια της εφημερίας. Το κουίζ είναι «βρείτε τις διαφορές» στην σημερινή κατάσταση, από αυτή που επικρατούσε στην προηγούμενη γενική εφημερία του νοσοκομείου την οποία ανέδειξε το 902.gr.

Στοιβαγμένοι δεκάδες ασθενείς πάνω σε φορεία, περιμένοντας ώρες για να εξεταστούν, γιατροί και νοσηλευτές που προσπαθούν να χωρέσουν ανάμεσα στα φορεία για να εξετάσουν και να περιθάλψουν τους ασθενείς είναι το απαράδεκτο σκηνικό που επικρατεί στα επείγοντα.

Τέτοιου είδους εικόνες δεν αποτελούν «κεραυνό εν αιθρία» αλλά είναι απότοκες των πολιτικών υποστελέχωσης των νοσοκομείων, της ολοένα και βαθύτερης εμπορευματοποίησης του δημόσιου συστήματος Υγείας, της διάλυσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που εφάρμοσαν αυτή και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο και των κατευθύνσεων της ΕΕ

πηγη ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΕ & 902 gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας