Νέα “προεκλογική” δίκη εξ αναβολής κατά Λαφαζάνη για πλειστηριασμούς-Τετάρτη 29/6, Ευελπίδων

540

Πάλι σε δίκη την Τετάρτη 29/6, στις 9π.μ, στη Σχολή Ευελπίδων, κτίριο 12, αίθουσα 4, ο Παν. Λαφαζάνης μαζί με σημαντικό αριθμό συναγωνιστών/τριών του για τους ειρηνικούς αγώνες που διεξήγαγαν κατά πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας φτωχών νοικοκυριών που αδυνατούσαν μέσα στην κρίση να αποπληρώσουν τις υψηλές δόσεις των δανείων τους.

Η νέα δίκη του Παναγιώτη Λαφαζάνη, έχει χαθεί ο αριθμός τους, προκύπτει μετά από τρεις αναβολές και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι καθορίστηκε σε μια χρονική φάση που εκ των πραγμάτων έχει προεκλογικά χαρακτηριστικά.

Ο Παν. Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του, εντελώς κατευθυνόμενα, κατηγορούνται με τον μισό ποινικό κώδικα, ενώ οι αγώνες τους ήταν και παραμένουν ειρηνικότατοι και εκτεταμένη αστυνομική βία μετέρχονται οι κυβερνήσεις των τραπεζών ενάντιά τους.

Αν οι “κατηγορούμενοι”, –στο εδώλιο θα έπρεπε να βρίσκεται σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο για τα εγκλήματά του– κριθούν ένοχοι, τότε η ποινή τους μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 10 χρόνια!!!

Όλα, όμως, δείχνουν ότι για άλλη μια φορά και για πρόσθετους λόγους προεκλογικής ομηρίας, η Δίκη του Λαφαζάνη και των συναγωνιστών του θα γνωρίσει από την “ανεξάρτητη” Δικαιοσύνη άλλη μία, την τέταρτη τώρα, αδικαιολόγητη, μεθοδευμένη και κατ’ εντολή της κυβέρνησης αναβολή, ενάντια στην θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας των κατηγορουμένων.

Το πολιτικό κατεστημένο φοβάται να καταδικάσει τον Λαφαζάνη αλλά δεν θέλει και να τον αθωώσει, διότι και οι δύο αυτές αποφάσεις περιέχουν σημαντικά πολιτικά μηνύματα σε βάρος της κρατούσας τάξης. Τον θέλει τον ίδιο και τους συναγωνιστές του οιονεί κατηγορούμενους!

Όλοι και όλες στη σχολή Ευελπίδων 9π.μ, κτίριο 12, αίθουσα 4, για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις άδικες δίκες και πολιτικές διώξεις ενάντια στους αγώνες για τυος πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών και λαϊκής περιουσίας. Η δίκη θα ξεκινήσει στις 9π.μ αφού είναι από τις πρώτες στο πινάκιο.

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας