Νέα πολιτική δίκη κατά Π.Λαφαζάνη για πλειστηριασμούς εν μέσω προεκλογικής περιόδου!

1765

Όλοι/ες την επόμενη Πέμπτη 15/6 στη Σχολή Ευελπίδων στις 9π.μ αίθουσα 7. Να μετατρέψουμε τη δίκη Λαφαζάνη και των συναγωνιστών του σε συλλαλητήριο κατά των πλειστηριασμών α’ κατοικίας και λαϊκής περιουσίας.

Σύνθημά μας “Κανένα σπίτι στα χέρια fund και τραπεζίτη”

Ένα τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο συνεχίζεται προκλητικά μέσα σε ένα ένοχο, ληστρικό και βρώμικο καθεστώς τρομοκράτησης και σιωπής όλον του πολιτικού συστήματος και πρώτα απ’ όλα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ αλλά και όλων των μέσων μαζικής (από) ενημέρωσης.

Την επόμενη Πέμπτη 15/6, ώρα 9πμ και στην αίθουσα 7 των δικαστηρίων της Σχολής Ευελπίδων συνεχίζεται το άθλιο σίριαλ των πολιτικών διώξεων με νέα δίκη, μετά από σωρεία διατεταγμένων αναβολών, κατά του Παν. Λαφαζάνη, επικεφαλής του “Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης” (ΔΗ.Κ.Ε.Α) και συναγωνιστών του για παρεμπόδιση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας φτωχών νοικοκυριών και πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας.

Η νέα αυτή Δίκη έρχεται να φανερώσει πόσο μεγάλα και προκλητικά παραμύθια είναι οι υποσχέσεις Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη αλλά και των άλλων παραφυάδων τους στη Βουλή και όσων επιθυμούν να περάσουν τώρα το κατώφλι της, με τις οποίες εξαγγέλουν την δήθεν προστασία της πρώτης κατοικίας.

Η προστασία της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας θα διασφαλιστεί μόνο με τη μαζική, αγωνιστική και ενωτική μας παρουσία στη Σχολή Ευελπίδων την Πέμπτη το πρωί 15/6.

Όλοι/ες να σώσουμε τα σπίτια μας και να στηρίξουμε τη ζωή μας!

2 Σχόλια

  1. Σεβαστέ μου Λαφαζάνη, βρισκομαι 3.500 χιλ/τρα μακριά απ’ την Αθήνα και αδυνατώ να βρεθώ την Πεμπτη 15/6 στην Αθήνα. Η καρδιά μου όμως θα’ ναι ανάμεσα στους συναγωνιστές σου !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας