Νέα δίκη για πλειστηριασμούς του Π.Λαφαζάνη-Παραμονή 25η Μαρτίου σε προεκλογική περίοδο!

1070

Όλοι/ες αύριο παρασκευή 24/3 και ώρα 9 π.μ στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, κτίριο 2.

Ο Παν. Λαφαζάνης για πολλοστή φορά-έχουμε χάσει τον αριθμό-σέρνεται ξεδιάντροπα ξανά από την εξουσία της ελληνικής αποικίας στα δικαστήρια για τη δράση του ενάντια σε ανάλγητους πλειστηριασμούς, χωρίς να υπάρχει από το βρώμικο πολιτικό σύστημα των σημερινών κατεστημένων κομμάτων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ) και των κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών παραφυάδων τους, η παραμικρή αντίδραση στην αποθέωση της αυθαιρεσίας και στην ωμή κατάλυση κάθε ίχνους δημοκρατίας, δικαιοσύνης και ισονομίας.

Είναι εξωφρενικό να βλέπουμε πολιτικές δυνάμεις να οδύρονται και να αλληλοκαταγγέλονται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για υπαρκτά και καραμπινάτα σκάνδαλα στελεχών τους, τα οποία θέλουν δια δικαστικών πραξικοπημάτων, φωνασκιών και ύβρεων να συγκαλύψουν, ενώ για την πολύχρονη άδικη πολιτική δίωξη του Παν. Λαφαζάνη να επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.

Οι πολλοστές πολιτικές αυτές διώξεις του Παν. Λαφαζάνη και των συναγωνιστών του, που ασκήθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εντάσσονται από την τελευταία σε ένα πολύ ευρύτερο σχέδιο.

Το σχέδιο αυτό, που ξεκίνησε η κυβέρνηση Τσίπρα-Τσακαλώτου, προέβλεπε την μεταβίβαση των πλειστηριασμών από τα ειρηνοδικεία, όπου οι πλειστηριασμοί ήταν ευάλωτοι για ματαίωση από τις καταλήψεις του κινήματος, στα κλειστά σκοτεινά γραφεία των συμβολαιογραφείων, όπου θα διεξάγοντο ηλεκτρονικά με πλήρη αδιαφάνεια και χωρίς εμπόδια ή ελέγχους.

Το σχέδιο αυτό προέβλεπε οι πλειστηριασμοί να γίνουν “τσουνάμι” την ίδια ώρα που τα “κόκκινα δάνεια” μεταβιβάζοντο σε fund με στόχο να πλειστηριασθούν μαζικά τα ελληνικά ακίνητα και να μεταφερθούν “τζάμπα” στην αλλοδαπή για ένα μεγάλο πάρτι του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου με το ουσιαστικό τέλος της ιδιοκατοίκησης στη χώρα.

Αυτό το σχέδιο ολοκληρώνει τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στέλνοντας στην αλλοδαπή μετά τις στρατηγικές επιχειρήσεις και το τελευταίο στρατηγικό κομμάτι πλούτου που έχει απομείνει σε ελληνικά χέρια: την μιρκή και την μικρομεσαία ακίνητη ιδιοκτησία .

Κάτω από την πλήρη και ένοχη σιωπή των μέσων ενημέρωσης της χώρας, διαπλεκόμενων αλλά και μη και φυσικά των κατεστημένων πολιτικών δυνάμεων, ο Π. Λαφαζάνης στέλνεται ξανά ανήμερα σχεδόν της Εθνικής Εορτής της 25ης του Μαρτίου και μέσα στην προεκλογική περίοδο, παρ΄ ότι επικεφαλής κόμματος του ΔΗ.Κ.Ε.Α (Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης), στα Δικαστήρια προς τρομοκράτηση των εξαγριωμένων δανειοληπτών και προς εφαρμογή της στρατηγικής της “μηδενικής ανοχής” στο κίνημα, για την προστασία της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας.

Και ο Π. Λαφαζάνης στέλνεται και πάλι στα Δικαστήρια όχι τόσο για να δικασθεί αλλά δια της αναβολής για 5η φορά της Δίκης, να σέρνεται οιονεί κατηγορούμενος προς παραδειγματισμό.

Όλοι και όλες την Παρασκευή 24/3 και ώρα 9 π. μ. στα Δικαστήρια της Ευελπίδων για να καταδικάσουμε μια εξουσία και ένα κατεστημένο που “τελειώνει” αυτή τη χώρα και κυρίως για να υπάρξει παράθυρο και ευκαιρία στην ελπίδα για τη νέα γενιά.

Όλοι/ες αύριο παρασκευή 24/3 και ώρα 9 π.μ στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, κτίριο 2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας