Μόνος ο Ζελένσκι-Και οι τελευταίοι ξένοι μισθοφόροι εγκαταλείπουν Ουκρανία για Μ.Ανατολή

1126

Ξένοι μισθοφόροι στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που εδρεύουν στην περιοχή Ζαπορίζια συμπεριλαμβανομένων αρκετών Αμερικανών, φέρεται να έχουν αναχωρήσει για το Ισραήλ.

Ο ρωσικός στρατός δεν τους έχει συναντήσει για πολύ καιρό εν μέσω της συνεχιζόμενης ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ανέφερε στο Telegram ο Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής του RT, Igor Zhdanov.

Κατά τη διάρκεια της αποτυχημένης πλέον αντεπίθεσης του για την άνοιξη-καλοκαίρι, το Κίεβο είχε ρίξει πολυάριθμες δυνάμεις στην κατεύθυνση της Ζαπορίζια, με τις στρατιωτικές τάξεις της Ουκρανίας να ενισχύονται σημαντικά από ξένους μισθοφόρους.

Καθώς η Ρωσία συνεχίζει να εκτελεί χτυπήματα ακριβείας κατά τη διάρκεια των ειδικών επιχειρήσεων της, συμπεριλαμβανομένης της στόχευσης εγκαταστάσεων ξένων μισθοφόρων, πολλοί συμβασιούχοι στρατιώτες φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει ότι η παραμονή τους στην Ουκρανία μπορεί να αποβεί μοιραία για τους ίδιους.

Ωστόσο, πρώτον, η επιθετική προσπάθεια απέτυχε εμφανώς, με το Κίεβο να μην μπορεί να παράσχει στους δυτικούς εταίρους του σημαντικές επιτυχίες στο μέτωπο μάχης.

Στη συνέχεια, η σύγκρουση Παλαιστίνης-Ισραήλ αυξήθηκε, τραβώντας την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και τροφοδοτώντας την αυξανόμενη «κόπωση της Ουκρανίας».

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και των ιδιωτικών στρατιωτικών ομίλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας