Μητσοτάκης στη Χίο-Ψήφο στη ΝΔ για σταθερότητα-Συμμετοχή στα πολεμικά-σχέδια της ΕΕ

403

Δεν κρύβει καν ο Κυρ.Μητσοτάκης τον μεγαλοϊδεατισμό του και τα όνειρα του να αναδειχθεί σε ηγετική προσωπικότητα στην Ευρώπη, μέσα από επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς και πολεμικές ονειρώξεις. Δεν είναι πλέον απλά επικίνδυνος, είναι ΒΛΑΒΕΡΟΣ!!!   

Π.Δ.

Ψήφο «σταθερότητας» στις ευρωεκλογές, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ελληνική εμπλοκή στα πολεμικά μέτωπα, στο πλευρό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αξιώνει από τον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης.

«Σκεφτείτε πόσο πιο δύσκολα είναι τα πράγματα» το 2024 σε σχέση με το 2019, «όσον αφορά στις μεγάλες γεωπολιτικές αστάθειες», είπε κατά την επίσκεψή του στην Χίο. «Με έναν πόλεμο στην Ουκρανία, με ένα ανοιχτό μέτωπο στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη θα κληθεί τα επόμενα πέντε χρόνια να παίξει έναν πολύ πιο ισχυρό γεωπολιτικό ρόλο. Η Ελλάδα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια σε αυτή τη μετεξέλιξη της Ευρώπης σε νέα γεωπολιτική δύναμη», είπε ευθαρσώς, επιβεβαιώνοντας πως κάθε ψήφος στα κόμματα που στηρίζουν την ΕΕ θα ερμηνευτεί και ως «πράσινο φως» στο ιμπεριαλιστικό μακελειό.

Θέλοντας να στρατεύσει τον λαό με τους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς, ισχυρίστηκε πως «θα είναι μεγάλο όφελος για την πατρίδα μας» αν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο αμυντικό ταμείο, το οποίο θα χρηματοδοτεί κοινές αμυντικές δαπάνες για την αμυντική θωράκιση της Ευρώπης. Φυσικά, ο λαός θα ματώσει (και) οικονομικά για αυτή τη νέα κούρσα εξοπλισμών που καμία σχέση δεν έχουν με τις αμυντικές ανάγκες της χώρας.

Τις ίδιες φρούδες ελπίδες μοίρασε στον λαό για το Ταμείο Ανάκαμψης το οποίο χρηματοδοτεί τις επενδύσεις των ομίλων και όχι τις ανάγκες του λαού. «Πρέπει να υπάρχει ένα νέο Ταμείο Ανάκαμψης, το οποίο θα μπορεί να υποστηρίζει διαχρονικά σημαντικές επενδύσεις, οι οποίες πρέπει να γίνουν προκειμένου η Ευρώπη να ενισχυθεί αναπτυξιακά και να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητά της», επέμεινε.

ΠΗΓΗ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας