Μητροπολίτης-Δωδώνης:Περνά αδιάφορα από υγειονομικούς απεργούς πείνας και τους κηρύσσει υποχρεωτικό εμβολιασμό

423
Περνά αδιάφορα από υγειονομικούς απεργούς

Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν στο Υπουργείο Υγείας όταν κατά την έξοδό του ο Μητροπολίτης Δωδώνης όχι απλά πέρασε με αδιαφορία δίπλα από τους απεργούς πείνας αλλά και πριν χτυπήσει υγειονομικό με την πόρτα του αυτοκινήτου του απαντούσε, με μια δόση ειρωνείας, στις ερωτήσεις των υγειονομικών “κάντε το εμβόλιο”.

Συνολικά πέντε υγειονομικοί είναι απεργοί πείνας εδώ και 23 ημέρες έξω από το Υπουργείο, ενώ σταθερά στο σημείο βρίσκονται επί 55 ημέρες και διαμαρτύρονται πολλοί συνάδελφοί τους, οι οποίοι συναλλάσσονται σε βάρδιες.

Σε σχετική δήλωση του δικτύου υγειονομικών 37 νοσοκομείων και δομών υγείας και του ΕΚΑΒ Αθήνας πριν λίγες ημέρες εξηγούσαν τους λόγους της διαμαρτυρίας, αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Σας μιλούν οι ελεύθεροι αγωνιζόμενοι Υγειονομικοί που από 14-2-22 βρίσκονται έξω από το Υπουργείο, υγειονομικοί από Αλεξανδρούπολη έως Κρήτη, σε μια ύστατη προσπάθεια αφύπνισης της κοινωνίας και κινητοποίησης ενάντια στο καθεστώς της υγειονομικής χούντας. Είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν….Με βάρδιες. Θέλουμε συμπαράσταση! Από το βήμα του Υπουργείου καθημερινά καταγγέλλουμε το καθεστώς.  Όσο μια χούφτα ανθρώπων αντιστέκεται, δείχνει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Ότι υπάρχει εναλλακτική στο αδιέξοδο που μας σπρώξανε. ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας