Μέγα διαχρονικό πολιτικό έγκλημα η καταστροφή Θεσσαλίας-Από 1987 εκκρεμούν τρία σωτήρια-φράγματα

1211

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα έπρεπε να είχε ήδη απαγγείλει με έκτακτες διαδικασίες κακουργηματικές κατηγορίες κατά πρωθυπουργού και αρμόδιων  υπουργών και μάλιστα διαχρονικά!

Όπως συγκλονισμένος καταγγέλλει στη Realnews της Κυριακής 17/3 ο Θεοφάνης Γέμτος, καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας του Παν/μιου της Θεσσαλίας από το 1987 έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί τρία μεγάλα φράγματα τα οποία θα μπορούσαν να συγκρατήσουν πάνω από 700 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού. Συγκεκριμένα, τα φράγματα του Ενιπέα (115 εκατ. κ.μ. νερού), της Πύλης (60 εκατ. κ.μ. νερού)  και του Μουζακίου (530 εκατ. κ.μ. νερού).

Παρ΄όλη την προετοιμασία και την αναγκαιότητα  κατασκευής  αυτών των φραγμάτων, που υποδεικνύουν με επίταση και συνεχώς όλοι οι φορείς της Θεσσαλίας και τα οποία αν είχαν πραγματοποιηθεί θα έσωζαν σε μεγάλο βαθμό τη Θεσσαλία από τον “Daniel” τα φράγματα αυτά με δολοφονική, ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, έμειναν 36 περίπου χρόνια στα χαρτιά (!), με τις κυβερνήσεις να εξαντλούν τις προσπάθειες τους σε αποσπασματικά μικροέργα και αυτά κακοκατασκευασμένα και με αμφίβολη διαφάνεια και έλεγχο!

Το εξωφρενικό είναι ότι παρ΄όλον ότι αυτή η κατάσταση είναι γνωστή και αναδεικνύει ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ενώπιον μας ένα καραμπινάτο μέγα έγκλημα με ευθύνη πρωθυπουργών και των διαχρονικών αρμόδιων υπουργών, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με την έρευνα που έχει διατάξει για τα επιμέρους μικρά έργα και η οποία δεν θα τελειώσει «ποτέ», αποπροσανατολίζει και συγκαλύπτει στην ουσία, υπό τις τυμπανοκρουσίες των μμε, την ακραία αυτή και βαρύτατη εγκληματική υπόθεση, τεράστιων εθνικών διαστάσεων.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα έπρεπε αντιθέτως να παραπέμψει άμεσα στη Βουλή, έστω και με αυτόν τον διάτρητο νόμο περί ευθύνης υπουργών, τους πρωθυπουργούς και αρμόδιους υπουργούς μαζί με περιφερειάρχες και τους υπεύθυνους αντιπεριφεριάρχες και δημάρχους, στη Βουλή με βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες που επισύρουν ποινές ισόβιων καθείρξεων και μάλιστα πολλές φορές.

Όσο όμως η Δικαιοσύνη, εξαρτημένη από τις κυβερνήσεις και όχι μόνο, δεν προχωρά δραστικά στην παραπάνω κατεύθυνση και όσο ο ελληνικός λαός κάθεται στον καναπέ του, οι κακουργηματικές ποινικές ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα θα έχουν την τύχη, για να μην πάω μακρύτερα, της τραγωδίας των Τεμπών και της αποτέφρωσης του Έβρου. Τέτοιες όμως διαχρονικές διαδικασίες «κουκουλώματος» έχουν κυριολεκτικά καταστρέψει τη χώρα και στο επόμενο διάστημα θα της δώσουν κάτω από τα απαθή βλέμματά μας και τη χαριστική βολή.

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας