Μαριούπολη-Με στρατηγικά βομβαρδιστικά η ρωσική «απάντηση» στην άρνηση «ναζιστών» να παραδοθούν

1120
Με στρατηγικά βομβαρδιστικά

Το ρωσικό τελεσίγραφο στην Μαριούπολη έληξε. Η ουκρανική απάντηση ήταν αρνητική και η ρωσική απάντηση δόθηκε με τα στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκε βίντεο με πολίτη να δείχνει την στιγμή που το ρωσικό βομβαρδιστικό βρίσκεται στο δρόμο για το Azovstal.

“Οι εναπομείνασες ουκρανικές δυνάμεις στη νότια πόλη-λιμάνι Μαριούπολη εξακολουθούν να μάχονται αψηφώντας μια ρωσική απαίτηση να παραδοθούν”, δήλωσε σήμερα ο Ουκρανός πρωθυπουργός Ντένις Σμίχαλ.

“Όχι, η πόλη δεν έχει πέσει. Οι στρατιωτικές μας δυνάμεις, οι στρατιώτες μας εξακολουθούν να είναι εκεί. Θα αγωνιστούν μέχρι τέλους. Αυτή τη στιγμή που σας μιλώ, εξακολουθούν να βρίσκονται στη Μαριούπολη”, δήλωσε ο Σμίχαλ στην εκπομπή “This Week” του ABC και πρόσθεσε πως Ουκρανοί στρατιώτες εξακολουθούν να έχουν υπό τον έλεγχό τους ορισμένα τμήματα της πόλης.

Στους υπερασπιστές της πόλης περιλαμβάνονται ουκρανοί πεζοναύτες, μηχανοκίνητες ταξιαρχίες, μια ταξιαρχία της Εθνοφρουράς και το Σύνταγμα Αζόφ, μια πολιτοφυλακή που δημιουργήθηκε από νεοναζί και ενσωματώθηκε αργότερα στην Εθνοφρουρά. Δεν έγινε αμέσως γνωστό πόσοι μαχητές βρίσκονται μέσα στη χαλυβουργία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας