Λαϊκιστές και ακροδεξιοί όσοι είναι ενάντια στο ”Ευρωιερατείο”!!

979

Οι φωνές αντίδρασης μέσα στο αντιδημοκρατικό υπερεθνικό μόρφωμα της ΕΕ, αυξάνονται. Και αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια πανικού. στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, παντού και κύρια στη χώρα μας, όπου όποιος αντιτίθεται στα σχέδια της κάθε Ούρσουλας, μετατρέπεται υποχρεωτικά σε….Μαρί Λεπέν

Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, γιατί ενόψει Ευρωεκλογών, άρχισε η επιχείρηση τρομοκρατίας “ο μπαμπούλας της Ακροδεξιάς”

🤪 Για να μας πείσουν να ψηφίσουμε τον … Μακρόν, τον … Σόλτς, την κυρα-Ούρσουλα, και στα μέρη μας τον Μητσοτάκη, τον Κασσελάκη, τον Ανδρουλάκη ή για νάχουμε ευρωβουλευτές του τύπου “Καϊλή” και “Γεωργούλη”, ξεκίνησε η κινδυνολογία βαφτίζοντας κάθε “ευρωσκεπτικιστική” ή “αντιατλαντική” ή αντισυστημική τοποθέτηση, συλλήβδην σαν … “ακροδεξιές” ή “λαϊκιστικές” δυνάμεις, που θρηνούν ότι … θα σαρώσουν!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
✔️Το κόμμα της Αριστεράς BSW της Wagenknecht, το κυβερνητικό σοσιαλδημοκρατικό SMER της Σλοβακίας, ακόμα κι ο γιαλαντζί ριζοσπαστισμός του Μελανσόν στη Γαλλία, περιλαμβάνονται στους … “λαϊκιστές” από τους οποίους κινδυνεύει η Ευρώπη!
✔️ ΟΧΙ όμως η νεοφασίστρια Μελόνι που κυβερνάει την Ιταλία, (α, αυτή είναι “δική τους” – σκυλί της Ουάσιγκτον και δεν τους … ενοχλεί !)

👇 Διάβαζα μια έρευνα για τη μαζική λαϊκή υποστήριξη για την κινητοποίηση των αγροτών στη Γαλλία:
🇫🇷Το 82% των Γάλλων υποστηρίζει το κίνημα των αγροτών,
🇫🇷Το 92% κατανοεί τα αιτήματά τους,
🇫🇷Το 70% υποστηρίζει το κλείσιμο δρόμων και αυτοκινητοδρόμων
🇫🇷 Το 83% πιστεύει ότι η κυβέρνηση «δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντά της», συμπεριλαμβανομένης της πλειοψηφίας των υποστηρικτών του προεδρικού κόμματος
🇫🇷Το 94% υποστηρίζει την απαγόρευση εισαγωγής ξένων αγροτικών προϊόντων που δεν πληρούν τα γαλλικά πρότυπα.

Και τι θέλετε δηλαδή; ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΥΜΟ, να τον εκφράσει ο … Μακρόν, για … να μη βγει μπροστά η ΛεΠέν;

Γι’ αυτό έλεγα ότι το πείραμα της Γερμανικής Αριστεράς, έχει ενδιαφέρον – κι ας τους … ξυνίζει ορισμένους “υπερεπαναστάτες” του γλυκού νερού!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας