Λαφαζάνης στα 77-χρόνια της Αντιφασιστικής Νίκης-Η Ρωσία έχει και σήμερα δίκιο

4302

Ο Παν. Λαφαζάνης παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τα 77 χρόνια της μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης στην Καλλιθέα στο μνημείο των πεσόντων Σοβιετικών στρατιωτών στην Ελλάδα.

Ο Παν. Λαφαζάνης προέβη σε δηλώσεις προς τα παρευρισκόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπου μεταξύ άλλων τόνισε:

“Η Ρωσία έχει δίκιο σε σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Τον πόλεμο στην Ουκρανία επιδίωξαν, προετοίμασαν από το πραξικόπημα Μέινταν του 2014 στο Κίεβο, μεθόδευσαν, οργάνωσαν και τώρα συνεχίζουν και κλιμακώνουν στα όρια ενός Γ’ ολέθριου παγκόσμιου πολέμου, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και οι πλέον αμερικανόδουλες κυβερνήσεις της ΕΕ και της Δύσης.

Στόχος των ΗΠΑ, του AUKUS και του ΝΑΤΟ δεν είναι απλώς η εκδίωξη των Ρωσικών στρατευμάτων από την Ουκρανία.

Οι στόχοι των αμερικανονατοϊκών κύκλων πάνε πολύ μακρύτερα και όπως είπε ο Μπάιντεν επιδιώκουν να ανατρέψουν την Ρωσική ηγεσία και να αποδυναμώσουν, κατά κυνική ομολογία του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ, την Ρωσία.

Για να επιτύχουν αυτούς τους ανέφικτους κοσμοκρατορικούς στόχους οι ΗΠΑ και οι υποτακτικοί σύμμαχοί τους δεν θυσιάζουν κυνικά μόνο τους Ουκρανούς και την Ουκρανία αλλά “ληστεύουν” και καταστρέφουν αδίστακτα και την Ευρώπη, η οποία δυστυχώς σύρεται άφωνη πίσω από τα τυχοδιωκτικά αμερικανικά σχέδια, συμπεριφερόμενη, όπως είχε πει ο Ζ. Μπρεζίνσκι, ως “αποικία των ΗΠΑ”.

Το μεγαλύτερο ίσως θύμα των αμερικάνικων πολεμικών επιδιώξεων είναι η Ελλάδα, η οποία, πέραν της οικονομικής καταστροφής, αντιμετωπίζει άμεσα τον κίνδυνο με τις επιλογές των αμερικάνικων στρατιωτικών βάσεων ιδιαίτερα στη Σούδα και στην Αλεξανδρούπολη, της αποστολής όπλων στην Ουκρανία, των απελάσεων ρώσων διπλωματών και της αντιρώσικης υστερίας, να καταστεί στρατιωτικός στόχος και στη συνέχεια εγκαταλελειμμένη από τη Ρωσία και προδομένη από τις ΗΠΑ να παραδοθεί προς ακρωτηριασμό στον επίβουλο, επεκτατικό και επιθετικό γείτονά της.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη ανατροπή και αλλαγή πλεύσης ως ανεξάρτητη χώρα, πριν η πορεία υποδούλωσης και παρακμής της θέσουν ενώπιον μας θέμα επιβίωσης ως έθνους και ως λαού.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας