Λ.Μπλάχα-“Οι ΗΠΑ στην ουσία, κήρυξαν πόλεμο σε Ρωσία-Παλαιστίνη-Κίνα -Η Ευρώπη μαζί τους!”

825

Αφιερωμένη εξαιρετικά, η  ανάλυση ενός αριστερού, πραγματικού μαρξιστής, προς τους αριστερούς των ”ίσων αποστάσεων και ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων ” και φυσικά σε όσους εμπιστεύονται την νέα….νατοϊκή τους ηγεσία   

Π.Δ.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ίσως την την πιο σφαιρική προσέγγιση και πιο ρεαλιστική προειδοποίηση για την απόφαση της Ουάσιγκτον να διαθέσει ένα τεράστια όγκο χρημάτων και όπλων στην κλιμάκωση των συγκρούσεων,
την έκανε ο δηλωμένος Μαρξιστής, πρόεδρος του σλοβακικού κοινοβουλίου και υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική στην κυβέρνηση συνεργασίας της Αριστεράς, Λούμπος Μπλάχα:
Το Κογκρέσο των ΗΠΑ κήρυξε τον πόλεμο στη Ρωσία – αυτό είναι πολύ κακό.

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ ενέκρινε δισεκατομμύρια για την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν.
Δισεκατομμύρια για πόλεμο κατά της Ρωσίας, της Παλαιστίνης και της Κίνας.
◦ Οι Ουκρανοί επιτίθενται σε ρωσικό έδαφος. Η αμερικανική στρατιωτική βοήθεια σημαίνει μόνο ένα πράγμα – οι Αμερικανοί επιτίθενται στο ρωσικό έδαφος. Και αυτό απέχει ένα χιλιοστό από τον πυρηνικό πόλεμο.
Το Ισραήλ εξοντώνει τον παλαιστινιακό λαό. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες τους στέλνουν δισεκατομμύρια δολάρια για αυτούς τους σκοπούς. Σαν να θέλουν να συμμετάσχουν άμεσα στη γενοκτονία..
Τα δισεκατομμύρια για την Ταϊβάν είναι δισεκατομμύρια έναντι μιας ολοένα και πιο ισχυρής Κίνας. Και η Κίνα το ξέρει αυτό. Και η συμμαχία μεταξύ της Ρωσίας, της Κίνας και του υπόλοιπου κόσμου θα ενισχυθεί.

Η Αμερική κάνει ένα τρομερό λάθος.
Μετά από αυτό που έκανε το Κογκρέσο, κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κήρυξαν τον πόλεμο στη Ρωσία.
Και πρέπει να πούμε στον κόσμο την αλήθεια – απορρίπτουμε τον πόλεμο των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας!
-Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κήρυξαν τον πόλεμο στην Κίνα.

Ένας τρομερός πόλεμος πλησιάζει, και εξακολουθεί να κάνει κανείς λάθος με το γεγονός ότι η Δύση είναι ο εγγυητής της ειρήνης; Όχι, αυτό είναι εγγύηση πολέμου.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχασαν την ηθική μάχη. Και χάνουν το ιστορικό ματς.

Ο Μεγάλος Πόλεμος είναι πιο κοντά από ποτέ. Και αν η Ευρώπη συνεχίσει να ποντάρει στην αμερικανική πατημασιά, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας