Κρίμα για το ΚΚΕ!

3897

“Προσάρτηση” χαρακτήρισε το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του την εθελούσια ένωση του Ντονμπάς της Χερσόνας και την Ζαπορίζια με την Ρωσία, λες και δεν έχει ακούσει τίποτα για τα συντριπτικά δημοψηφίσματα σε αυτές τις περιοχές ούτε για το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων σε αυτές τις περιφέρειες είναι Ρώσοι αυτόχθονες που επί χρόνια τώρα δεν έχουν το δικαίωμα ούτε τη γλώσσα τους να ομιλούν, ενώ υφίστανται από τους νεοναζιστές και το καθεστώς του Κιέβου συστηματικές σκληρότατες διώξεις, μαζικές φυλακίσεις και δολοφονίες, σε βαθμό που όλα τούτα μπορούν να χαρακτηριστούν ως πολιτική γενοκτονίας εγχώριου και γηγενούς πληθυσμού.

Ακόμα χειρότερα, το ΚΚΕ έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει την κατ’ αυτό “προσάρτηση” αυτών των περιοχών στη Ρωσία ως “κι άλλο λάδι στη φωτιά” του πολέμου που, τάχα, χύνει η Ρωσία.

Με δυο λόγια η Ρωσία αναδεικνύεται από τους “αντιμπεριαλιστές” φωστήρες της ηγεσίες του ΚΚΕ ως κατ’ εξοχήν εμπρηστής στην Ουκρανία.

Προφανώς για το ΚΚΕ η Ρωσία όφειλε να βλέπει ως θεατής τα πραξικοπήματα Μεϊντάν, τη βέβαιη γενοκτονία των ομοεθνών της στην Ουκρανία ή τον διωγμό και την άθλια προσφυγοποίησή τους, όπως έπρεπε να χειροκροτεί την Ουκρανική ένταξη στο ΝΑΤΟ και την εγκατάσταση πυρηνικών πυραύλων στο Ουκρανικό έδαφος και μάλιστα όλα τούτα ερήμην της θέλησης των ουκρανών πολιτών και με παράνομα όλα τα αριστερά και δημοκρατικά κόμματα στην Ουκρανία, ενώ ανθούν, αλωνίζουν και εξουσιάζουν πλήθος νεοναζιστικές οργανώσεις κάτω από την ομπρέλα του “συμβόλου” του Στεπάν Μπαντέρα.

Δυστυχώς, όλο και περισσότερο η αντιρωσική εμπάθεια και η αποφυγή να έρθει σε έμπρακτη ρήξη και όχι στην εύκολη συνθηματολογία με το σύστημα του Δυτικού ιμπεριαλισμού, σπρώχνουν  το ΚΚΕ να χρησιμοποιεί μια αριστερίστικη “τροτσκίζουσα” δήθεν “υπερεπαναστατική” φρασεολογία για να καλύψει μια πολιτική και ρητορική που όλο και περισσότερο και όλο και πιο επιθετικά καταγγέλλει τη Ρωσία για τις τραγικές Ουκρανικές εξελίξεις.

Η χειρότερη ιστορική και αιματοβαμένη αποικιοκρατία που αντιπροσωπεύει ο αγγλοσαξωνικός ιμπεριαλισμός και το ΝΑΤΟ, δεν επιζητούν εύσημα από το ΚΚ του ελληνικού προτεκτοράτου τους. Είναι αρκετό γι’ αυτούς και ενθουσιάζονται όταν το ΚΚΕ καταγγέλλει διαρκώς και με τόσο πάθος τους σύγχρονους αντιπάλους τους, όπως η σημερινή Ρωσία, που αμφισβητούν την παγκόσμια ηγεμονία τους και μάλιστα αν τους καταγγέλλει με μια επιχειρηματολογία που τους κάνει να νοιώθουν συχνά πολύ μειονεκτικά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας