Κουτσούμπας:«Ο αντισοβιετισμός δεν έχει καμία σχέση με πρόοδο»-Ο αντιρωσισμός κ.Κουτσούμπα έχει;

1316

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος στην αρχή της αποψινής του ομιλίας σε μεγάλη συγκέντρωση στην Καλλιθέα, πραγματοποίησε ιδιαίτερη αναφορά στη σημερινή επέτειο της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, υπογράμμισε ακόμα, ότι «αυτά που έχουν γραφτεί στις σελίδες τις ιστορίας με αίμα, δεν ξεγράφουν με βρώμικο μελάνι. Όσα εκατομμύρια και να ξοδέψει η ΕΕ, ό,τι κι αν κάνουν τα κόμματα του συστήματος, στη χώρα μας η ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, δυστυχώς για αυτούς, παραμένει μειοψηφική».

 «Κι ας ξεφτιλίζονται ορισμένοι υποψήφιοι της ΝΔ στα πάνελ, λέγοντας ότι «το ΚΚΕ είναι αντιδημοκρατικό κόμμα και δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στις εκλογές». Ζήλεψαν, φαίνεται, τη δόξα κάτι ημίτρελλων γραφικών που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια. Ας πάνε μαζί τους να πιουν κανέναν καφέ…

Κι ας έτρεχε τέτοια μέρα πριν 4 χρόνια ο κ. Τσίπρας στο Σιμπίου της Ρουμανίας να υπογράφει, μαζί με τη Μέρκελ, τον Όρμπαν, τον Κουρτς και άλλα «φυντάνια» της ακροδεξιάς, αντικομμουνιστικές διακηρύξεις με αναφορές στο «σιδηρούν παραπέτασμα», την ορολογία, δηλαδή, που χρησιμοποιούσαν τα έκτακτα στρατοδικεία στη χώρα μας για να στέλνουν στο απόσπασμα κομμουνιστές, αγωνιστές.

 Κι ας μας λένε κάποιοι βουλευτές του Μέρα25 στη βουλή, ότι ο σοσιαλισμός ήταν «ολίγον φασιστικός», γι’ αυτό ο καπιταλισμός είναι το καλύτερο σύστημα που έχει δοκιμαστεί» πρόσθεσε.

 «Οι αριστεροί, οι προοδευτικοί άνθρωποι, όλοι οι δημοκράτες σε αυτή τη χώρα, ξέρουν πολύ καλά, ότι ο αντισοβιετισμός, ο αντικομμουνισμός, δεν έχουν καμία σχέση με την πρόοδο» υπογράμμισε.

Είπε ακόμα ότι «καμία σχέση με την αλήθεια δεν έχουν αυτά που είπε ο κ. Τσίπρας στο Μενίδι σχετικά με τους Πόντιους στη Σοβιετική Ένωση».

Πρόσθεσε ότι «ο Τσίπρας θυμήθηκε πάλι, όπως κάνει κάθε φορά που έχουμε εκλογές, να ξεθάψει το σύνθημα «τι Πλαστήρας, τι Παπάγος», για να ειρωνευτεί το ΚΚΕ», αναφέροντας στη συνέχεια

«τον ενημερώνουμε κι αυτόν και τους ομοίους του, ότι το συγκεκριμένο σύνθημα είναι ιστορικά δικαιωμένο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας